perjantai 26. helmikuuta 2010

Radiofestivaali 2010 Tampereella!

Radiofestivaali 2010 järjestetään Tamperella 15.-17.4.2010. Yhdennentoista kerran järjestettävä tapahtuma kerää yhteen alan arvostetuimmat oppilaitokset, nykyiset ja tulevat radiotähdet sekä Yleisradion ja kaupallisten kanavien ammattilaiset.

Radiofestivaali on äänialan opiskelijoille tarkoitettu kilpailu, jossa kuullaan tämän vuoden parhaimmat opiskelijatyöt.  15.-17.4. 2010 Tampereella pidettävä festivaali on loistava mahdollisuus verkostoitua ja kuulla opiskelijakollegoiden teoksia.

Lisäksi kukin kilpailuun osallistuja saa omasta kilpailutyöstään kullanarvoista palautetta ammattitaitoiselta tuomaristolta.. Tarjolla on myös  asiantuntijoiden luentoja ja mielenkiintoisia keskusteluja sekä vauhdikasta iltameininkiä. Tänä vuonna Radiofestivaali järjestetään jo 11. kerran.

Kilpailusarjoja on neljä : dokumentti, kuunnelma, äänikompositio-  ja juontajakilpailu.

Dokumenttisarja painottuu dokumentaariseen ilmaisuun ja materiaaliin perustuviin ohjelmiin,  kuunnelmasarja fiktiiviseen materiaaliin ja muotoon. Dokumenteilla on 9.30 minuutin ja kuunnelmilla 15 minuutin kestollinen yläraja.

Myös juontajakilpailun demon pituuden yläraja on 15 minuuttia. Festivaali pyrkii rohkaisemaan kilpailijoita etsimään uusia ilmaisukeinoja myös dokumentin ja kuunnelman muodoista.

Äänikompositiosarja on tarkoitettu kokeellisemmille ääniteoksille, jotka eivät selvästi kuulu dokumentin tai kuunnelman piiriin, pituus korkeintaan 9.30 minuuttia.

Kilpailusarjoihin voivat osallistua ne teokset, jotka on toteutettu opintojen yhteydessä aikavälillä 20.3.2009–26.3.2010. Jos kilpailusarjaan ilmoitettu teos on lähetetty Yleisradion tai muun radioaseman kautta, on teoksen liittyminen opintoihin selvästi osoitettava.

Teoksen voi lähettää kilpailuun sen tekijä(t). Ohjelman lähettäjä päättää itse, mihin sarjaan työnsä ilmoittaa. Kilpailutöiden pitää olla perillä perjantaina 26.3.2010 osoitteessa:

"Radiofestivaali"
Tampereen ammattikorkeakoulu
Finlaysoninkatu 7
33210 Tampere

Festivaalin järjestävät Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen Yliopisto ja Voionmaan Opisto 

Radiofestivaali 2010
:::

0 comments: