lauantai 20. helmikuuta 2010

Myös Haagin AMK osallistuu kansainväliselle viikolle ja TAFfiin

Vaihto-opiskelijoiden kelpaa asua tornissa aivan korkeakoulun kyljessä
 Leena Mäkelän ja Cai Melakosken Alankomaiden kiertue matkasi torstaina Haagiin. Haagin ammattikorkeakoulu on uusin partnerimme Alankomaissa. Yhteistyö on ollut vilkasta, monet opettajat ovat vierailleet TTVOssa ja kolme haagilaista opiskelijaa on tänä lukuvuonna ollut vaihdossa täällä. Oli siis totisesti aika tehdä ensimmäinen vierailu korkeakouluun, josta olimme jo kuullut niin paljon puhuttavan.

Haag näyttää erittäin hyvältä vaihtokohteelta opiskelijoillemme. Haag tarjoaa erittäin inspiroivan ja kansainvälisen ympäristön, moderni kampus näytti oikein toimivalta, ja vaihto-opiskelijoilla on paljon kursseja valittavana, myös kokonaisen lukukauden kestävä kansainvälinen kurssi ICT ja median-opiskelijoille.

Jannie Oosting oli vierailun täydellinen emäntä, saimme hyvin monipuoliset esitykset Communication and Media Design koulutusohjelmasta. Tapasimme tuttuja opettajia ja teimme uusia tuttavuuksia, seurasimme opiskelijoiden työskentelyä ja osallistuimme tuokion työpajaan, lopuksi meille esiteltiin valmiita opiskelijaprojekteja. Johtopäätös päivän annista oli, että tänne voi turvallisin mielin lähettää opiskelijoitaan.

Haagin viestinnän ja mediasuunnittelun lehtorit Patrick Deters ja Alex Reunecker osallistuvat toukokuussa kansainväliseen viikkomme ja Tampere Art Factory festivaaliin. He vetävät kansainvälisellä viikolla workshopin, joka lähipäivinä esitellään tarkemmin TAFfin blogissa.

Haagin AMKin pääaula on mykistävän upea, eikä mahdu yhteen kuvaan. Tässä keskellä pääluentosali
The Hague University of Applied Sciences
Kansainvälinen viikko&Tampere Art Factory
Lue edellinen raportti Alankomaiden kiertueesta 

0 comments: