torstai 18. helmikuuta 2010

Kansainvälisen viikon valmistelut vauhtiin Hollannissa

Toukokuiseen kansainväliseen viikkoon (3.-7.5.2010) ja TAFfin avajaisviikonloppuun 7.-9.5. on tulossa taas erityisen paljon hollantilaisia vieraita. TTVO:n koulutuspäälliköt Cai Melakoski ja Leena Mäkelä  tapaavat tällä viikolla viiden yhteistyökoulumme edustajia ja aiheena on erityisesti kansainvälisen viikon ohjelma.

Hanze Universityn Popkulttuurin akatemiasta Leeuwardenista TAF:iin osallistuvat jälleen Adri Schokker ja Albert van der Kooij opiskelijoineen, joista ensiksi mainitun workshopissa yhdistetään videojockeilyä ja mahdollisesti myös elävää performanssia. Tarkoituksena on esittää kurssin tuotokset TAF:in iltaklubeissa. Saman yliopiston taideakatemiasta Minervasta Tampereelle saapuu Pawel Pokutycki, jonka workshopin teemana on "Rethinking Interaction Design". Tavoitteena on löytää uudenlaisia ajattelutapoja ja näkökulmia vuorovaikutteisuuden suunnitteluun.

Niinikään Leeuwardenissa sijaitsevasta NHL-yliopistosta on tulossa ainakin opettajia ja opiskelijoita mukaan TAF:iin. Kansainvälistä opiskelijavaihtoa pohtiville tiedoksi, että NHL ottaisia mielellään lisää vaihto-opiskelijoita TTVO:lta. Houkutuksena on esim. mahdollisuus opiskella yliopiston yhteydessä toimivassa vasta avatun "Gameship" studion projekteissa, joissa yhdistyvät pelit, elokuvallinen ilmaisu, efektit ja animaatio.

http://www.gameship.nl

TTVO:n Hollannin tournee jatkuu vielä loppuviikosta Haagin ammattikorkeakouluun sekä Utrecht School of Artsiin.

Teksti ja kuva: Leena Mäkelä

Kuvassa vasemmalla Albert van der Kooij ja Adri Schokker Popkulttuuriakatemiasta, TAF:in kansainvälistä viikkoa kokoava koulutuspäällikkö Cai Melakoski sekä Pavel Pokutycki Minerva-akatemiasta.

Tampere Art Factory (TAF)

0 comments: