torstai 1. huhtikuuta 2010

Vuoden Larifari-palkinto TTVO:lle: ylimääräisiä aloituspaikkoja pikavalintana

Maalauksen valintakoe järjestetään tunnelmallisessa Moonshine-salissa

TAMKin taiteen ja viestinnän tiedekunta on voittanut Opintohallituksen vuosittain myöntämän Larifari-palkinnon kovassa kisassa. Palkinto merkitsee sitä, että sekä maalauksen koulutusohjelma että pikaviestinnän koulutusohjelma saavat kumpikin 10 ylimääräistä aloituspaikkaa kevään yhteishaussa.

Vain nopeimmat ehtivät

Tieto ylimääräisistä aloituspaikoista tuli myöhässä rikkoutuneen faxin vuoksi. Uudet opiskelijat on ilmoitettava opintohallitukseen jo tänään 1. huhtikuuta klo 16 mennessä.

Sen vuoksi ylimääräiset paikat on täytettävä ylimääräisenä pikavalintana. "Larifari-palkinto on meille suuri kunnia, mutta pikainen valintamenettely on meille suuri haaste, jonka toki otamme vastaan luottavaisin mielin" kommentoi maalaustaiteen ylidekaani Johan van Swamphead. "Järjestämme valintakokeen tänään klo 10-14 taidesiiven Moonshine-hallissa. Tehtävänä on maalata muotokuva yhdestä uuden yhdistyneen ammattikorkeakoulun rehtoreista." Rehtori Marko Vähä-lahti ja vararehtori Micael Naukkanen ovat lupautuneet poseeramaan 10-12 ja vararehtorit Marjut Sutinen ja Pilvi Karttula ovat malleina 12-14.

SMS-haku

"Meille nopea aikataulu ei ole mikään ongelma, onhan vikkelyys syvintä substanssiamme" toteaa pikaviestinnän yli-intendentti Lena Kleinberg. "Olemme valmistelleet valintakokeen järjestämistä sms-viestinnän avulla jo pitkään, ja tämä 10 opiskelijan valintaryhmä antaa meille oivan mahdollisuuden pilotoida systeemiä." Käytännössä valintakokeeseen osallistutaan lähettämällä 160 merkin pituinen oma CV tekstiviestinä numeroon 05037600105. Koska valintakokeessa mitataan erityisesti hakijoiden taitoja pikaviestinnässä, on tärkeää, että kaikki alkavat kirjoittaa viestiään tasan klo 12.00. Aloituspaikat arvotaan 30 ensimmäisenä saapuneen viestin lähettäjän kesken. Huomaa, ettei ole sallittua ryhtyä kirjoittamaan viestiä ennen klo 12:00, sillä varaslähdön ottaneiden hakijoiden hakemukset hylätään empimättä.

Lisätietoja hausta, pätevyysvaatimukset ja hakulomake (täytä ennen valintakokeeseen osallistumista)

1 comments:

Sohvi kirjoitti...

Hienoa, lahjakkaimmat nuoret saapuvat laadukkaaseen oppilaitokseemme!