lauantai 24. huhtikuuta 2010

TAMKin taistelu

 Tähän mennessä niin IMPit ja TIKOt, kuin VISUt ja VUORSUtkin ovat osallistuneet tähän massiiviseen kamppailuun TAMKin herruudesta.

Kyllä, puhun tulevasta, ilmaisesta Megazone peli-illasta!

Olen varannut 50 minuutin Megazone pelisession maanantaille, 26. huhtikuuta 2010. Peli alkaa tasan kello 18.00, mutta kaikkien on oltava paikalla viimeistään kello 17.45. Tilaa löytyy 27:lle, mutta vain 17 varannut paikkansa. Tämä tarkoittaneekin sitä että etsimme edelleen 10 lisää! Joten... Luuletko olevasi onnekas? Jos kyllä, ilmaannu paikalle kello 17.30 ja yksi paikoista voi olla juuri Sinun!

Miksi ihmeessä haluaisin järjestää tällaisen illan?

No... Se on hauskaa! Mikä parempi tapa verkostoitua muiden oppilaiden kanssa kuin ystävällinen peli lasersotaa? Kun kysyin osallistujilta heidän mielipiteitään ja ajatuksiaan, monet vastasivat halulla tuoda takaisin kaukaisia lapsuuden muistoja. Joidenkin mielestä taas tällaiset aktiviteetit tekevät kaikista paljon rennompia ja avoimempia, joka puolestaan auttaa näkemään jokaisen täysin eri valossa. Ei pidä kuitenkaan unohtaa että nämä pelit myös rohkaisevat samanaikaisesti niin yhteistyöhön kuin harmittomaan kilpailuun.

Lyhyesti sanottuna, loistava peli loistavalle joukolle opiskelijoita!

Nähdään siellä! :)

Teksti: Anna Tikkanen
Kuvat: Megazone

|||
Selityksiä: IMPit ovat TAMKin englanninkielisen Degree Programme in Median opiskelijoita. TIKOt ovat TAMKin tietojenkäsittelyn opiskelijoita. VISUT ja VUORSUT ovat TAMKin Finlaysonin yksikön (TTVO) viestinnän koulutusohjelman visuaalisen suunnittelun ja vuorovaikutteisuuden suunnittelun opiskelijoita.
TTVOn viestinnän koulutusohjelmaan ei enää viime vuodesta alkaen otettu uusia opiskelijoita, vaan sama koulutus jatkuu elokuvan ja television koulutusohjelmassa ja DP in Mediassa.
|||

0 comments: