lauantai 10. huhtikuuta 2010

Kaisa Väistö on jo Medianomi (ylempi AMK) - yhteishaku perjantaihin saakka

Master of Culture and Arts Kaisa Väistö ehtii myös harrastaa ratsastusta, kuvassa Alpon kanssa.
”Useamman työelämässä vietetyn vuoden jälkeen aika tuntui olevan kypsä lisäopin hankkimiseen – toisaalta kaipasin tukea omassa työssäni kehittymiseen, toisaalta jotain aivan uutta. Olisiko tämä sitten ollut yksi tapa kanavoida omaa kolmenkympin kriisiä? Jos oli, oli se ainakin tehokas sellainen!”

Marketing manager Kaisa Väistö suoritti ylemmän AMK -tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulun mediatuottamisen koulutusohjelmassa ja valmistui medianomiksi (ylempi AMK) kesällä 2009. Väistön työpaikassa Medilaserissa suhtauduttiin opiskeluun positiivisesti.

”Medilaserilla on kuusi klinikkaa,joiden yhteisen brändin ja markkinoinnin hallinta on vastuullani. Työni on monipuolista, jossa tarvitaan kirjaimellisesti ylemmän AMK -tutkinnon määritelmän mukaista, käytännön kehittämistehtäviin profiloitunutta ja ammatillisen osaamisen kehittämiseen suuntautunutta osaajaa. 
Opinnäytetyössäni tarkastelin brändin vaikutusta yrityksen arvoon. Työn toteuttaminen oli kokonaisuudessaan innostava prosessi, jonka aikana pääsin uuteen työpaikkaani nopeasti sisään pintaa syvemmälle.”

Tutkinto oli Väistön mielestä loistava tapa aktivoida verkostoja, päivittää omaa tietotaitoa ja virkistää itseään. ”Meillä oli ihanat vastuuopettajat, joiden rooli korostui erityisesti loppumetreillä - he konkreettisesti kantoivat meidät läpi rankan opinnäytetyöruljanssin. Lisäksi saimme kuulla todella päteviä, mielenkiintoisia luennoitsijoita media-alalta”, Väistö kertoo. ”Silti kaikista parasta oli meidän oma ryhmä – upeita persoonia media-alan hyvinkin erilaisilta toimintakentiltä.”

|||
Kaisa Väistö opiskeli TAMKin ensimmäisessä mediatuottamisen koulutusohjelman ryhmässä. Toinen haku koulutusohjelmaan on käynnissä yhteishaussa ensi perjantaihin 16.4. saakka. Koulutusohjelman suorittaneen tutkintonimike on Medianomi (ylempi AMK), englanniksi Master of Culture and Arts.

Hakusivut
Vuoden 2008 opetussuunnitelma
Aiemmat jutut mediatuottamisen koulutusohjelmasta
|||
Myös kuvataitelijan ja medianomin nuorisoasteen koulutuspaikkoja on tarjolla 16.4. asti - katso hakukalenteria tuossa vasemmalla ja lue kaikki blogin jutut yhteishausta 2010.
|||

0 comments: