lauantai 3. huhtikuuta 2010

FULLHOUSE – Talon täydeltä sävykästä rokkiaFullhouse on Virtain medianomiopiskelijoiden kurssisuoritus
Tampereen Klubilla järjestetään 7.4.2010 yksi kevään mielenkiintoisimmista rock-tapahtumista. Fullhouse tuo lavalle englantilaisen Anatheman kitaristi/laulaja Daniel Cavanaghin uuden yhtyeen Leafbladen. Leafbladen musiikkia on kuvailtu medioissa kauniiksi ja rauhoittavaksi, keskiaikaista tunnelmaa välittäväksi, jopa shamanistiseksi. Yhtyeen debyyttialbumi Beyond Beyond on saanut kriitikoilta runsaasti ylistäviä arvosteluita.

Leafblade: Beyond, Beyond

Levy vie kuulijansa keskiaikaiselle matkalle, jonka jälkeen olo on rauhallisen onnellinen.” Niko Kaartinen (Imperiumi.net) 9 (10)

Should we call Sean Jude a bard? A singer/songwriter perhaps? Or is he just someone who knows damn right how to write beautiful and listenable songs.” Michiel B. (Lords Of Metal [NL]) 9 (10)

Now that was a very sweet musical moment!
Denis Brunelle (Sea Of Traquility [U.S]) 8 (10)

Major Label

Kotimaata edustaa Suomen underground-rockin valioyksilö, helsinkiläinen Major Label, jonka keulakuva Arto Tuunela tunnetaan Pariisin kevät projektinsa lisäksi myös loistavana musiikkituottajana.  Yhtyeen tuorein äänite “When I Am With You You Are Safe” ilmestyi viime vuonna ja on tullut tutuksi monilla soittolistoilla.
Stairs
Lavalla nähdään myös tamperelainen Stairs, uusi nousija Suomen rock-piireistä. Tämä nelihenkinen kokoonpano on täynnä nuoruuden energiaa ja musiikillista rakkautta. Yhtyeen live-esiintymiset eivät ole vain hienoja ja kauniita sävellyksiä. Rock-henkisyys ja nuoruuden innokkuus näkyvät keikoilla, jotka ovat todella kokemuksen arvoisia.


Tapahtuman seremoniamestarina Klubilla on DJ KimiK, joka on tuttu Tampereen Ruman talon DJ:nä.


Fullhouse on Tampereen ammattikorkeakoulun digitaalisen äänen ja kaupallisen musiikin opiskelijoiden sekä Virroilla toimivan opiskelijoiden MusicActive – osuuskunnan järjestämä tapahtuma.
Virtain musiikkipuolen opiskelijat järjestävät konsertin osana tapahtumatuottamisen opintojaan. Ovet aukeavat klo. 21.00 ja ovat auki aina klo.04.00 asti.

-Fullhouse - talon täydeltä sävykästä rokkia niille, jotka  nauttivat pikkulauantaista ja loistavasta musiikista.

0 comments: