tiistai 20. huhtikuuta 2010

Mayday - 7.5.2010 Virroilla


MAYDAY VIRRAT 2010
Hyväntekeväisyyskonsertti Mannerheimin Lastensuojeluliiton hyväksi

JÄRJESTÄJÄ
Tampereen ammattikorkeakoulu/Virrat
Viestinnän koulutusohjelma/Digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki
Toisen vuoden opiskelijat / H08MUSA
Mediaosuuskunta MusicActive

TAPAHTUMA
MayDay Virrat 2010 on järjestyksessään viides Tampereen ammattikorkeakoulun digitaalisen äänen ja kaupallisen musiikin opiskelijoiden järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti. Tapahtuma järjestetään perjantaina 7.5. klo 17–23 Virtain Hiekkarannalla. Koulun opiskelijat hoitavat itse äänentoiston, taltioinnin ja tilaisuuden markkinoinnin osana tapahtumatuottamisen opintoja.

ESIINTYJÄT
MayDay:n pääesiintyjinä toimivat paluun tekevä Suomi-hiphopin legenda Flegmaatikot sekä kovassa nousussa oleva räppäri Timi Lexikon. Tapahtuman monipuolista ja laadukasta ohjelmaa alustavat rockyhtyeet Piecemaker, Insane Affection, Street Lips sekä Virtain paikallinen lupaus Threathold. Iltaklubilla ohjelma jatkuu vielä vauhdikkaasti Les Miserablesin ja Molemminpuolisen Ihailun Kerhon tahdeissa. Bändien lisäksi illan ohjelmistoon kuuluu myös käsikirjoittamisen ja kuvallisen ilmaisun opiskelijoiden töiden näytöksiä.

HYVÄNTEKEVÄISYYS
Keräämme varoja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Virtain paikallisyhdistyksen toimintaan lapsiperheiden hyväksi. Virtain paikallisyhdistyksen jo v. 1923 alkanut perinteikäs toiminta tarvitsee nyt tukeasi mm. lasten leikkikentän (Mannerheimin puisto) kehittämiseen sekä muun lapsia ja nuoria tukevan toimintansa vahvistamiseen. Kaikki apu MLL:n erittäin arvokkaan toiminnan tukemiseen on tervetullutta. Tapahtuman tuotosta 2/3 suunnataan tähän hyvään tarkoitukseen. Tapahtuman yhteydessä on myös lelukeräys, jonne voi tuoda vanhoja ulkokäyttöön soveltuvia lelujaan, jotka lahjoitetaan MLL:lle.

Hyväntekeväisyystoiminnan ohella konsertti lisää ikärajattomana tapahtumana myös nuorille suunnattua kulttuuritarjontaa Virtain ja lähikuntien asukkaille.

Liput 6/8 euroa, ennakot myy Shoppari http://www.shoppari.com

LISÄTIETOJA
http://www.maydayvirrat.fi

Tapahtumavastaavat
Teemu Wahlroos 040 8463073 teemu.wahlroos@piramk.fi
Anssi Tenhunen 040 7764195 anssi.tenhunen@piramk.fi
Olli Hipeli 0400 776141 olli.hipeli@piramk.fi

0 comments: