maanantai 3. maaliskuuta 2008

TTVO näkyy Filkkareilla, osa 3 - Filkkaristudio


Tällä viikolla TTVO:n toisen vuosikurssin opiskelijat tuottavat kolme suoraa lähetystä Tampere Film Festivaleilta yhteistyössä Tampereen yliopiston tiedotusopin opiskelijoiden kanssa. Filkkaristudio on puolen tunnin makasiiniohjelma, jonka toteutus kuuluu osana opiskelijoiden monikamerakurssiin.

Studio on tänä vuonna rakentunut koulumme kahvilakerrokseen viime viikon aikana, harjoitukset ovat käynnissä ja loppuviikolla suorat puolen tunnin monikamerataltioinnit kuvataan. Luvassa on tunnelmia festivaaleilta, elokuvantekijöiden ja -harrastajien haastatteluja. Teemoina ovat keskiviikkona Tuija Halttusen uutuusdokumentti "Mielentila" ja mielentila suomalaisessa elokuvassa laajemminkin. Torstaina käsitellään elokuvamusiikkia ja perjantaina aiheena ovat venäläiset elokuvat. Tietenkin myös jo ennakkoon mediakeskustelua herättäneestä Katariina Lillqvistin "Uralin perhonen"-nukkeanimaatiosta puhutaan.

Keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 17-17.30 Filkkaristudio suorana lähetyksenä DINA-kanavalla, DINAn nettisivuilla (www.dina.tv), Tampereen yliopiston netti-tv:ssä (yliopistotelevisio.uta.fi) ja Pixoff-sivustolla (www.pixoff.fi).

0 comments: