tiistai 26. helmikuuta 2008

TTVO näkyy Filkkareilla - osa 2: TTVO Uutuudet to 6.3. klo 14 Hällässä

TTVO:lla on tänä vuonna Tampere Film Festivalilla ensimmäistä kertaa ihan oma näytös, josta olemme koulullamme iloisia ja ylpeitä. Perinteisesti Filkkareilla järjestetään Mediakoulut-näytöksiä, joissa on mukana eri elokuva-alan koulujen töitä ja monena vuonna on myös ollut merkkivuottaan viettävän oppilaitoksen oma näytös, kuten vuoden 2006 juhlilla ”TTVO 15 v.”.

Kuva Ville Rissasen ohjaamasta elokuvasta "Veri".

Mutta tänä vuonna siis torstaina 6.3. klo 14 Hällä-elokuvateatterissa esittelyssä TTVO Uutuudet. Mukana on 13 vuosina vuoden aikana valmistunutta elokuvaa, joiden teemoina ovat mm. lapsuuden ja varhaisnuoruuden kokemukset, elämän surrealismi - mukana on kertomuksia lasten ja aikuisten suhteista, aikuisten ja aikuisten suhteista, suhteesta enkeliin ja ensirakkauden tuskaa sekä rockabillya. Suurin osa fiktioista on toteutettu elokuvailmaisun kursseilla pääasiassa kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden voimin, mutta aina projektien tuotantoryhmissä on myös muiden vuosikurssien opiskelijoita. Näytöksen elokuvista Ville Rissasen Veri, kertomus tarpeettoman väkivallan seurauksista, ja Jani-Petteri Yläkankaan Monofobia, tarina valokuvataiteilijasta, ovat myös osa tekijöidensä tutkintotyötä.

TTVO:n uutuudet-näytös toteutetaan FullHD-tekniikalla, joten näytöksessä on mahdollisuus nauttia tulevaisuuden tekijöiden töistä viimeisimmän teknologian tarjoamien mahdollisuuksien keinoin..!

0 comments: