perjantai 21. maaliskuuta 2008

TTVO monena myös Facebookissa


Kuvataiteen ja viestinnän opiskelijat toimivat aktiivisesti lukuisissa nettiyhteisöissä, Facebook:iinkin on syntynyt ainakin 14 entisten ja nykyisten ttvo:laisten yhteistä ryhmää. Suurimman ryhmän nimi on TTVO, siihen kuuluu 435 jäsentä, mukana myös ensimmäisen, 1991-vuosikurssin opiskelijoita.

TTVO-ryhmän sivulla on jo 50 valokuvaa TTVO:n vuosien varrelta. Erityisen arvokkaita ovat skannatut kuvat alkuvuosilta, silloin ei nimittäin vielä ollut digikameroita, vaan kuvat piti aina tulostaa paperikopioiksi tai dioiksi.

Pikkuhiljaa kuvien yhteyteen on syntynyt tarinoita ryhmän jäsenten kommentoidessa niitä. Kun TTVO:n 20-vuotisbileet järjestetään vuonna 2011 saadaan sisältöä 20-vuotishistoriikkiin toimittamalla Facebookiin kertynyt aineisto.

Eri suuntautumisvaihtoehtojen opiskelijoilla on omia ryhmiään. TTVO:n kaupunkifestivaalin, 9-11.5. järjestettävän TAFin (Tampere Art Factory) ryhmään voi liittyä kuka vain.

Facebookissa on myös kansainvälinen ryhmä "Interactive Media Programme @ TAMK/TTVO", johon kuuluu vaihto-opiskelijoita ja heidän tutoreitaan. TTVO:n yhteisöllistä ilmapiiriä kuvaa hyvin se, että yli puolet kansainvälisistä opiskelijoista vuosien varrelta on liittynyt ryhmään, vaikka se perustettiin vasta viime lokakuussa.

0 comments: