maanantai 24. maaliskuuta 2008

MA in Screenwriting - haku päällä 7.4. asti


Viestinnän koulutusohjelmassa alkoi viime syksynä yhteistyössä Salfordin yliopiston kanssa toteutettava MA in Screenwriting. Nyt on käynnissä haku toiselle toteutukselle, haku päättyy 7.4, joten vielä ehtii mukaan.

Osa opinnoista toteutetaan Tampereella, osa Salfordissa (Manchesterissa) ja osa verkossa.

Syksyllä 2008 on jälleen mahdollista oppia elokuvakäsikirjoittamista ja samalla pätevöityä maisteriksi Salfordin yliopiston (UK) ja Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän yhteiskoulutuksessa.

Tutkinnon ohella koulutusohjelman tavoitteena on kehittää luovia, kaupallisesti elinvoimaisia käsikirjoituksia. Opinnoissa perehdytään genreihin ja harjoitellaan mm. sitä, miten niillä voi edesauttaa omien tekstien markkinointia. Jokainen osallistuja kirjoittaa kurssin aikana useita lyhytelokuvakäsikirjoituksia ja kaksi pitkän elokuvan käsikirjoitusta. Lupaavimmille töille Salfordin yliopistolla on valmius järjestää tuottajayhteyksiä Berliinin ja Cannesin elokuvajuhlilla sekä American Film Marketissa Los Angelesissa. Lyhytelokuvakäsikirjoituksista osa kuvataan TAMKin ja Salfordin yliopiston mediaopiskelijoiden yhteistyönä.

Lisätietoja ja hakukaavake

0 comments: