lauantai 9. lokakuuta 2010

MindTrek kuvapäiväkirja

(Read this story with subtitles in English)

MindTrek-konferenssi on yksi TTVOlaisten vuosittaisia huippujuttuja. MindTrek on pohjoisen Euroopan tärkein digitaalisen median ja bisneksen tapahtuma, järjestetty jo vuodesta 1997.
TAMK on MindTrek-konferenssia järjestävän MindTrek-yhdistyksen kantavia voimia.
MindTrek-konferenssi 2010 järjestettiin 7.-8.10.
 

MindTrek on digitaalisen median tuottajien, tutkijoiden ja opiskelijoiden kohtaamispaikka. Kuvassa Hammerkitin toimitusjohtaja Mark Sorsa-Leslie keskustelee Antti Kareisen kanssa. Antti on toisen vuoden media-opiskelija, IMPpi, ja hän teki kesäprojektinsa Hammerkitin työkalulla.Myös alan järjestöt ovat tärkeä osa MindTrek-yhteisöä. Kuvassa Jonna Asikainen, MAMA ry:n hallituksen jäsen, kutsuu ensimmäisen vuoden IMP-opiskelija Aino Yrjänää järjestäytymään liittoon.Brittiläisen Chew TV:n toimitusjohtaja Korash Sanjideh opetti TTVO:lla keskiviikkona ja esiintyi MindTrekissa perjantaina. Tässä hänelle on juuri luovutettu Tatun ja Patun englanninkielinen Suomi-sarjakuvakirja ja TAMKin kangaskassi sen kunniaksi, että hän on TAMKin Facebook-sivun 1500:s fani.Aalto-yliopiston Taina Rajanti, Quantum Room:in  Christian Fonnesbech (Tanska) ja Korash Sanjideh suunnittelemassa perjantain "Social Moving Pictures" sessiota Tampereen kaupungin MindTrekin VIP-vieraille järjestämällä vastaanotolla Raatihuoneella.


 Ensimmäisen vuoden Media (IMP) -opiskelijat Emma Kiiski, Heidi Mäenpää ja Anna Narinen tutustumassa MindTrek-konferenssin näyttelyyn. Paljon uutta tietoa ja naposteltavaa! Nokia Ubimedia MindTrek -kilpailu on MindTrekin maailmanlaajuinen kisa, jonka järjestäjiä TAMKkin on. Lue voittajaehdokkaiden esittely.Konferenssi työskenteli täysistunnoissa ja rinnakkain kulkevissa erityisistunnoissa. Kuvamme TAMKin Median koulutusohjelman ideoimasta ja organisoimasta sessiosta "Social Moving Pictures".


Myös suuri osa vaihto-opsikelijoista  osallistui MindTrekiin. Kuvassa Lucas Raßbach Ostfalia-ammattikorkeakoulusta ja Georg Frömelt Bauhaus Universität Weimarista. Keskellä toisen vuoden IMP Eeva-Kaisa Ahlamo. Kuva tortain MindTrek Partystä.WSA Finland -kisassa valittiin Suomen edustajat maailmanlaajuisiin World Summit Award ja World Summit Award Mobile -kilpailuihin. Kuvassa WSAn hallituksen jäsen Jak Boumans, vasemmalla yksi voittajista, Newelon Timo Koskinen.
WSA Finlandin järjesti TAMK yhteistyössä MindTrek-yhdistyksen kanssa.
|||
MindTrek
WSA Finland
|||
Read more stories about IMPs
Degree Prohramme in Media
|||

0 comments: