lauantai 9. lokakuuta 2010

MindTrek kuvapäiväkirja

(Read this story with subtitles in English)

MindTrek-konferenssi on yksi TTVOlaisten vuosittaisia huippujuttuja. MindTrek on pohjoisen Euroopan tärkein digitaalisen median ja bisneksen tapahtuma, järjestetty jo vuodesta 1997.
TAMK on MindTrek-konferenssia järjestävän MindTrek-yhdistyksen kantavia voimia.
MindTrek-konferenssi 2010 järjestettiin 7.-8.10.
 

MindTrek on digitaalisen median tuottajien, tutkijoiden ja opiskelijoiden kohtaamispaikka. Kuvassa Hammerkitin toimitusjohtaja Mark Sorsa-Leslie keskustelee Antti Kareisen kanssa. Antti on toisen vuoden media-opiskelija, IMPpi, ja hän teki kesäprojektinsa Hammerkitin työkalulla.Myös alan järjestöt ovat tärkeä osa MindTrek-yhteisöä. Kuvassa Jonna Asikainen, MAMA ry:n hallituksen jäsen, kutsuu ensimmäisen vuoden IMP-opiskelija Aino Yrjänää järjestäytymään liittoon.Brittiläisen Chew TV:n toimitusjohtaja Korash Sanjideh opetti TTVO:lla keskiviikkona ja esiintyi MindTrekissa perjantaina. Tässä hänelle on juuri luovutettu Tatun ja Patun englanninkielinen Suomi-sarjakuvakirja ja TAMKin kangaskassi sen kunniaksi, että hän on TAMKin Facebook-sivun 1500:s fani.Aalto-yliopiston Taina Rajanti, Quantum Room:in  Christian Fonnesbech (Tanska) ja Korash Sanjideh suunnittelemassa perjantain "Social Moving Pictures" sessiota Tampereen kaupungin MindTrekin VIP-vieraille järjestämällä vastaanotolla Raatihuoneella.


 Ensimmäisen vuoden Media (IMP) -opiskelijat Emma Kiiski, Heidi Mäenpää ja Anna Narinen tutustumassa MindTrek-konferenssin näyttelyyn. Paljon uutta tietoa ja naposteltavaa! Nokia Ubimedia MindTrek -kilpailu on MindTrekin maailmanlaajuinen kisa, jonka järjestäjiä TAMKkin on. Lue voittajaehdokkaiden esittely.Konferenssi työskenteli täysistunnoissa ja rinnakkain kulkevissa erityisistunnoissa. Kuvamme TAMKin Median koulutusohjelman ideoimasta ja organisoimasta sessiosta "Social Moving Pictures".WSA Finland -kisassa valittiin Suomen edustajat maailmanlaajuisiin World Summit Award ja World Summit Award Mobile -kilpailuihin. Kuvassa WSAn hallituksen jäsen Jak Boumans, vasemmalla yksi voittajista, Newelon Timo Koskinen.
WSA Finlandin järjesti TAMK yhteistyössä MindTrek-yhdistyksen kanssa.
|||
MindTrek
WSA Finland
|||
Read more stories about IMPs
Degree Prohramme in Media
|||

0 comments: