keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Michael Koch käynnisti kansainvälisen ilotulituksen

Michael Koch näyttää miten Flashin saa pelittämään Android-puhelimissa.

Tällä viikolla vahva kansainvälinen meininkimme on normaaliakin kansainvälisempi. Ystävämme tulevat joka vuosi runsain joukoin pohjoisen pallonpuoliskon käleimpään digitaalisen median konferenssiin, MindTrekiin.


Maanantaina käynnistyi 16 hollantilaisen vieraan ohjelma, jonka olemme järjestäneet heitä kiinnostavin kohteisiin Tampereen ammattioppilaitokseen, Demolaan, Proakatemiaan, Nokian innovaatiokeskukseen ynnä muihin. Tästä voit lukea lähemmin englanninkielisestä art&media blogistamme.

Tanskalaisen Erasmuspartnerimme SDE Collegen Michael Koch Odensesta yhdisti MindTrek-matkaansa opettajavaihdon, ja piti eilen työpajan aiheesta Flash mobiililaitteille. Luokka oli tupaten täynnä ja puhkui intoa, mukana oli myös tietojenkäsittelyn koulutusohjelman opiskelijoita.

MindTrek ja käynnissä oleva manSEDANse-festivaali tarjoavat erinomaisia ylimääräisiä oppimismahdollisuuksia. Sen lisäksi, että yli 60 opiskelijaa osallistuu itse MindTrek-konferenssiin, olemme saaneet MindTrekin oheisohjelmasta ja manSEDANsen upeasta päiväohjelmasta upean 'October Special' -tarjottimen, jolta voi koota itselleen ylimääräisen opintopisteen tai pari.

Tänään on taas uusia mahdollisuuksia oppia kansainvälisiltä ammattilaisten kanssa.

SDE College
October Special
MindTrek
manSEDANse

0 comments: