keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Mindtrek 7.-8.10.'10 - Kansainvälisyys.


Kansainvälisyys oli Mindtrek:ssä esillä vahvasti ja ulkomaalaisia vieraita olikin sen mukaisesti paikalla runsas joukko. Luennoitsijoita oli ympäri maailma, joten näkökulmien skaala oli myös sen mukainen. Kaukaisimmat luennoitsijat olivat Japanista ja USA:n länsi-rannikolta. Luentojen sisältö keskittyi suurelta osin kansainvälisiin aiheisiin ja tulevaisuuden kehityslinjoihin.

Oli mielenkiintoista kuulla luennoitsijoita eri puolilta maailmaa, koska tavat tehdä asioita vaihtelevat ja tulevaisuuden linjat määritellään, suurimmaksi osaksi, Suomen ulkopuolella.

Tärkeä Mindtrekin osa oli ulkomaalaisten tapaaminen ja verkostoituminen. Verkostoitumista toki pystyi harrastamaan paikanpäällä Rosendahlissa, mutta erityisesti se onnistui rennoissa tunnelmissa Mindtrek-juhlissa ravintola Bricks:ssä torstai-iltana. Ravintola oli mitä ilmeisemmin varattu vain Mindtrekiä varten sillä itse en ainakaan tavannut ketään, joka ei olisi ollut Mindtrekissä.

Itse keskustelin pidemmän aikaa Sanjideh Korashin kanssa yleisesti Media-alasta ja siitä miten pärjätä Media-alalla. Korash kertoi omista kokemuksistaan ja siitä miten hän koulukavereidensa kanssa sai firmansa menestymään.

Mindtrekstä jäi käteen mielenkiintoisia asioita ja tietoa tulevista suuntauksista median- ja teknologian -alallaKuvassa IMP10 opiskelijoita Mindtrek-juhlassa ravintola Bricks:ssä

0 comments: