maanantai 4. lokakuuta 2010

Neljäs manSEDANse käynnistyi tänään


Moottorilapset
Elektronisen musiikin ja kulttuurin manSEDANse festivaali käynnistyi tänään taidenäyttelyn avajaisilla. Festivaalin järjestää tamperelainen MARry-yhdistys. MARryn tarjoituksena on edistää elektronista kulttuuria Suomessa.

Festivaalin yhteistyökumppanit ovat Tampereen elokuvajuhlat, mediamuseo Rupriikki ja TAMKin elokuvan ja television, kuvataiteen ja median koulutusohjelmat.

manSEDANsen klubit järjestetään torstaista sunnuntaihin Telakalla ja Klubilla, seminaarit ja työpajat ovat koko viikon sunnuntaihin asti Finlaysonilla, useimmat taidehalli TR1:ssä. TTVOn opiskelijat voivat sisällyttää manSEDANsen päiväohjelmatarjontaa, yhteensä 10 asiapitoista tapahtumaa opintoihinsa. Klubiohjelmasta ei opintopisteitä kuitenkaan kerry.

Taidehalli TR1 esittää taidenäyttelyn ja pelihallin, jossa on myös TAMKin opiskelijoiden pelinkehityskerho Scoren jäsenten töitä.

Taidenäyttelyssä on kaksi TAMKin opiskelijoiden teosta:

Mirka Kinnulan ja Matti Sampelan "Work in process" animaatio, musiikki Marko Vierimaan.

"Maalausanimaatiossa liike kohtaa staattisuuden, valmis keskeneräisen ja maalaus liikkuvan kuvan, kokonaisuuden punoo kasaa Marko Vierimaan musiikki."

Tiina Lehikoisen "Moottorilapset"-installaatio: "Moottorilapset on leikkikalu-olioiden miehittämä kypärä, jonka sisältä generoituu arkisista fragmenteista koostuvia runoja".
Work in process
Lisäksi lauantaina 9.10. klo 12-13 on Juho Viitalan teosidean esittely/keskustelutilaisuus (TR1).

Teokset ovat syntyneet kuvataiteen koulutusohjelman Taide prosessina -kurssilla syksyllä 2010. Kurssin opettaja on Fanni Niemi-Junkola.
Näyttelyssä on myös Tristan Perichin, Halldór Úlfarssonin ja Gregoire Rousseaun teoksia.

Näyttely ja pelihalli ovat avoinna sunnuntaihin 10.10. saakka.


manSEDANse
manSEDANsen tapahtumat

0 comments: