torstai 12. maaliskuuta 2009

TTVOn uutuuksia: The Electrician kuvattiin Manchesterissa


The Electrician on kertomus Marvinista, sähkötuolin toiminnasta vastaavasta teloittajasta. Kuolemantuomiot lakkautetaan, ja Marvin jää työttömäksi. Voiko Marvin enää työelämässä hyödyntää erikoista ammattitaitoaan: olla täysin tunteeton kuoleman edessä?
The Electrician syntyi TAMKin viestinnän koulutusohjelman ja Salfordin yliopiston School of Media, Music and Performancen yhteistyönä. Kuvaukset olivat Manchesterissä viime keväänä, TTVOn 10-päisen kuvaustiimin matkaraportit löytyvät alta linkin takaa.

Käsikirjoitus syntyi TAMKin ja Salfordin yliopiston MA in Screenwriting maisteriohjelmassa, se on Jussi Jokihaaran käsialaa. Marvinia näyttelee Derek Melling, ja ohjauksesta vastasi Miina Alajärvi. Lyhytelokuvan kesto on 14 minuuttia. The Electrician on myös neljän viestinnän opiskelijan lopputyö.

Elokuvalla on upeat nettisivut, joilla voi nähdä myös trailerin. Elokuva esitettiin jo Tampereen elokuvajuhlilla, tänä keväänä sen voi nähdä ainakin Taffissa eli Tampere Art Factory festivaalilla 15.-16.5.

Electrician tässä blogissa (myös kuvausmatkaraportit)
The Electrician verkkosivut ja trailer

0 comments: