lauantai 14. maaliskuuta 2009

Täältä valmistuu jatkossakin medianomeja


Tampereelle muuttoa harkitseva ja TAMKiin medianomiksi opiskelemaan mielivä kansalainen kävi TAMKin viestinnän koulutusohjelman sivuilla ja hämmentyi: viestinnän koulutusohjelmaan ei tänä vuonna oteta uusia opiskelijoita! Eikö TAMKiin enää pääse opiskelemaan medianomin tutkintoa?

Kyllä pääsee, vieläpä oikein tutkintoa medianomi (AMK). Viestinnän koulutusohjelmaan ei enään oteta uusia opiskelijoita, mutta samat opinnot jatkuvat kahdessa uudessa koulutusohjelmassa. Elokuvan ja television koulutusohjelma on mukana suomenkielisessä yhteishaussa 23.3.-9.4. Koulutusohjelmassa on enin osa viestinnän koulutusohjelman aloituspaikoista.

Toinen viestinnän koulutusohjelman perillinen on englanninkielinen Degree Programme in Media. Se jatkaa visuaalisen suunnittelun ja vuorovaikutteisuuden suunnittelun (verkkomedia, mobiilimedia, pelisuunnittelu ja sitä rataa) opintoja. Koska valtakunnallinen vieraskielisten koulutusohjelmien yhteishaku oli jo tammi-helmikuussa, voi tähän koulutusohjelmaan seuraavan kerran hakea vasta ensi vuoden alussa.

Sekä elokuvan ja television koulutusohjelman että degree programme in median tutkintonimike on medianomi (AMK), englanniksi Bachelor of Culture and Arts.

Ammattikorkeakoulujen yhteishaussa 23.3.-9.4. on TAMKin kulttuurialan yksikössä, TTVO:ssa myös kuvataiteen koulutusohjelma. Siitä valmistuvat opiskelijat saavat suomenkielisen tutkintonimikkeen kuvataitelija (AMK), englanninkielinen tutkintonimike on sama kuin elotv:llä ja medialla, Bachelor of Culture and Arts.

Täältä löydät linkit TAMKin kulttuurialan koulutusohjelmiin
Täältä löytyvät kaikki tämän blogin yhteishakua 2009 koskevat jutut

Kuva: Tästä portista astelee kevään kuluessa moni joka toivoo pääsevänsä TAMKiin ja TTVO:lle opiskelemaan medianomiksi (AMK) tai kuvataiteilijaksi (AMK)


0 comments: