maanantai 29. joulukuuta 2008

Yhteishaku alkaa 12.1. - ennakkotehtävät julkaistu


Ammattikorkeakoulujen yhteishaun ensimmäinen vaihe - haku vieraskielisiin koulutusohjelmiin - alkaa kahden viikon kuluttua, maanantaina 12. tammikuuta ja päättyy perjantaina 13. helmikuuta. Uutena TAMKin englanninkielisenä koulutusohjelmana yhteishaussa on nyt median koulutusohjelma, Degree Programme in Media.

Suomenkielisten koulutusohjelmien yhteishaku on 23.3. – 9.4. TAMKin suomenkieliseen viestinnän koulutusohjelmaan ei enää oteta uusia opiskelijoita. Uudet opiskelijat hakevat suomenkieliseen elokuvan ja television koulutusohjelmaan tai englanninkieliseen Media Programmeen. Koulutusohjelmasta valmistuvien tutkintonimike on Bachelor of Culture and Arts, suomeksi medianomi (AMK).

Media Programme jatkaa viestinnän koulutusohjelman vuorovaikutteisen median opetusta, joten kaikkien jotka haluavat opiskella visuaalista suunnittelua, vuorovaikutteista suunnittelua, animaatiota, pelinkehitystä, web-tuotantojen projektinhallintaa ja sensellaista, tulee hakea ja toimittaa ennakkotehtävät 13.2. mennessä.

Elokuvan ja television koulutusohjelman ja kuvataiteen koulutusohjelman ennakkotehtävät julkaistaan 2. helmikuuta.

Lisätietoja hausta ja ennakkotehtävät Media Programmen sivuilta:

Degree Programme in Media


Kuva: Media Programme toimii TAMKin Finlaysonin kampuksella, TTVO:ssa Tampereen keskustassa

0 comments: