lauantai 27. joulukuuta 2008

Tampere Art Factory jälleen toukokuussa!


TAMKin kuvataiteen ja viestinnän koulutusohjelmien oma kaupunkifestivaali ja kevätjuhla, Tampere Art Factory (TAF) järjestetään alkavana vuonna toisen kerran, toukokuun 15 ja 16 päivinä Tampereen sydämessä, Finlaysonilla.

TAF esittelee valmistuvien medianomien (AMK) ja kuvataitelijoiden (AMK) lopputyöt eli opinnäytetyöt, ja paljon muuta. Luvassa on taidenäyttelyitä, elokuvaesityksiä, vuorovaikutteisia teoksia, installaatioita, musiikkia, kaikkea mitä TTVO:n opiskelijat ja heidän ystävänsä osaavat parhaiten.

TAF on kansainvälinen tapahtuma. Festivaalia edeltää kansainvälinen viikko, jonka aikana partnerikorkeakoulujen opettajat vastaavat opetuksesta, mukana on myös partnereiden opiskelijoita. Kansainvälisen viikon työpajat tuottavat myös ohjelmaa festivaalille.

Ensimmäisessä TAFfissa nähtiin kahden työpajan tulokset. VJ/Audio workshop (osanottajia viidesta maasta) miksasi livenä yleisön edessä esityksensä "Energy". Työpajan järjesti hollantilainen Academy of Popculture. Light Painting workshop (osanottajia seitsemästä maasta) harjoitteli valomaalausta, ja teki TAFfin aikana valomaalauksia festivaalin osanottajista. Tästä työpajasta vastasi saksalainen Bauhaus University Weimar.

Kaikenkaikkiaan kansainväliseen viikkoon ja TAFfiin osallistui 50 kansainvälistä vierasta 15 maasta, 18 korkeakoulusta ja kolmesta muusta yhteisöstä.

Tampere Art Factory
TAF Facebookissa

Light Painting
VJ/Audio Energy

Kuvat: Ylemmässä VJ/Audio Energy työpaja valmistelee esitystä, alemmassa esittää. Itse esitys näkyi jättiscreenillä.

0 comments: