sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Tursaita äidin oomme kaikki?

Median opiskelijoiden puhemies Tuomas Lesklin venytti äärimmilleen pisteiden toivossa
Tamkin opiskelijoiden kunto oli viime viikolla koetuksella. Tiistaina TTVO:n porukka tutustui toisiinsa Naamat - tapahtumassa Jack the Roosterissa, ja keskiviikkona uudet opiskelijat pääsivät haastamaan itsensä ja toisensa Tursajaisissa.

Keskustorilla valetun tursasvalan jälkeen tursaat kuljetettiin (erillisillä busseilla!) salaiseen määränpäähän eli Pyynikille. Siellä tursasjoukkueet saivat suorittaa erilaisia rasteja ja tehdä kaikkensa miellyttääkseen rastien pisteenlaskijoita. Osa joukkueista oli sonnustautunut yhdenmukaisiin varusteisiin: paikalla oli porukkaa vangeista pummeihin ja prinsessoihin. Me Media Programmen opiskelijat tyydyimme asialliseen all black-pukukoodiin.

Jakaannuimme kahteen joukkueeseen, minkä seurauksena joillakin ryhmäläisillä syntyi hurja, ennennäkemätön kilpailuvietti. Molemmat joukkueet kokivat tappioita miehistöissään, sillä kaikkien energia tai mielenkiinto ei riittänyt juuri tukkihumalaa pidemmälle. Päätimme yhdistää supistuneiden joukkueidemme voimat, ja rasteja suoritettiin pitkistä jonotuksista huolimatta viimeiseen saakka. Lopulta vain yksi rasti jäi saavuttamatta, sillä se sulkeutui innokkaiden kisailijoidemme nenän edessä.

Kaiken tursaskisailun jälkeen energisimmät meistä kerääntyivät viettämään iltaa yhdessä rauhallisemmissa merkeissä. Virallinen jatkopaikka Love Hotel ei oikein joukkioamme innostanut, niinpä siirryimme viikon aikana laihtuneille lompakoillemme paremmin sopivalle Klubille. Tummat tunnit viihdytti ja tanssitti osaa porukkaa loppuun saakka, mikä oli huomattavissa seuraavan päivän Illustrator-oppitunnilla. Tiiminsä vuoksi itsensä uhranneet tursaat kenties latailivat akkujaan tulevia koitoksia ja kouluelämän haasteita varten.

Teksti ja kuva: Tia Tuovinen

Degree Programme in Media
Lisää tursas-juttuja englanninkielisessä blogissamme
|||

0 comments: