sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Ilta Kaatopaikalla

Lauantai-iltana kahdeksalta sekalainen ryhmä vanhoja ja uusia IMP:ejä (sekä muutamia muita keilailuintoisia) kokoontui viettämään iltaa Kaatopaikkaan, Tampereen parhaaseen keilahalliin. Kaikkien saavuttua paikalle IMP10-ryhmän tuutori Anna Tikkanen jakoi kaikki satunnaisesti neljän hengen ryhmiin, ja pikaisen keilakenkätaistelun jälkeen vaelsimme omille ratapaikoillemme.

Radat ja keilapallot näyttivät mahtavilta mustavalolamppujen hehkussa. Kaikille janoisille sieluille baari tarjosi virvokkeitaan, ja ilma oli hetkessä täynnä naurua ja kaatuvien keilojen ääniä. Omassa tapauksessani keilapallot olivat kuitenkin kirottuja: yksi toisensa jälkeen ne löysivät tiensä kouruun. Mutta ei minulla mukana pelkkää huonoa onnea ollut! Joukkuetovereideni mahtavan tuen ansiosta onnistuin jopa saamaan kaadon. Taitotasoon katsomatta jokaisella tuntui olevan hauskaa, ja voin sanoa tunnistavani suuren määrän aikaisemmin vieraita kasvoja.

Intensiivisen keilaustunnin ollessa ohi olimme hieman haikeita, ja vannoimme järjestävämme tällaisen tapahtumaan uudestaan. Ensi kerralla kenties kahden tunnin ajanvarauksella? Myöhemmin bussipysäkillä jotkut meistä päättivät jatkaa hauskanpitoa erinäisissä klubeissa, ja jotkut suuntasivat suoraan kotiin uneksimaan legendaarisista kaadoistaan.

Kiitokset Sabrina Seidlle hyvästä ideasta, Anna Tikkaselle tapahtuman järjestämisestä ja Cai Melakoskelle sen avokätisestä rahoituksesta. Meillä kaikilla oli mahtava ilta!


Teksti ja kuvat: Heidi Mäenpää
|||
Degree Programme in Media
Lue lisää IMPeistä
|||

0 comments: