sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Postikortti EUROPRIX jurystä, Salzburgista

Torstaista lähtien olen työskennellyt multimedian asiantuntijoiden kanssa EUROPRIX juryssä Salzburgissa. Tehtävämme oli löytää yhdeksän kilpailusarjan parhaat ja kolmen erikoispalkinnon voittajat 300 työn joukosta. Kilpailutyöt ja tuomariston jäsenet ovat eri puolilta Eurooppaa.

Työ on ollut rankkaa mutta inspiroivaa. Eilen illalla palasin hotellihuoneeseen kahdelta, en yökerhosta vaan suoraan tuomariston täysistunnosta. Keskustelut ovat tiukkoja ja väittelyt kiivaita, mutta kaikki ovat perustelleet kantansa hyvin, olemme oppineet paljon ja tyytyväisiä valintoihin.

Tänään teimme viimeiset päätökset ja lähdimme kukin tahoillemme, tätä kirjoitan Münchenin lentoasemalla.

Tapaamme seuraavan kerran EUROPRIX multimedia-festivaalilla Grazissa 11.-14.11. Festivaalilla juhlitaan myös valitsemiamme voittajia. Kaikki 20+ voittajaehdokastiimiä kutsutaan ja kustannetaan festareille.

Tänä vuonna lähden festivaalille 20 median opiskelijani kanssa. Olen varma siitä, että he oppivat paljon, verkottuvat ja saavat paljon inspiraatiota.

Minulla oli myös mahdollisuus keskustella kolleegojen kanssa. Osa osallistuu MindTrekiin lokakuussa ja osa kansainväliselle viikollemme ja TAFfiin huhtikuussa. Pari yhteistä projektiakin nytkähti eteenpäin. Kannatti lähteä matkaan.

Parhain terveisin

Cai

Kuva: Osa tuomariston jäsenistä liittyi aamukävelyihini hotellilta alppiniittyjen poikki ICNM:n tiloihin, EUROPRIXin päämajaan. Kuvassa Alpit taustanaan Korash Sandijeh ja Dan Livingstone (Englanti) sekä Gabriella Taddeo (Italia) ja Nir Yuz (Israel).

0 comments: