perjantai 8. toukokuuta 2009

Päivi Hintsanen - ensimmäisen Medianomi (Ylempi AMK) lopputyön tekijä


Tänään tarkistettiin TTVO:n historian ensimmäinen ylemmän amk-tutkinnon (medianomi) opinnäytetyö: läänintaitelija ja mediataiteilija Päivi Hintsasen opinnäyte otsikolla Live Herring – eli miten uidaan disorganisaationa mediataidevirrassa. Työn tarkastajana oli Keski-Suomen taidetoimikunnan puheenjohtaja Raija Partanen ja työn ohjasi mediatuottamisen koulutusohjelman koulutuspäällikkö Leena Mäkelä.

Opinnäytetyön kirjoittaja, mediataitelija Päivi Hintsanen on yksi kolmihenkisen Live Herring -läänintaiteilijaryhmän jäsenistä. Työryhmä aloitti Keski-Suomen elokuva- ja mediakulttuurin läänintaiteilijana vuoden 2009 alussa maan ensimmäisenä työryhmämuotoisena läänintaiteilijana.

Vuonna 2005 toimintansa aloittanut vapaaehtoisuuteen ja verkostoihin perustuva Live Herring -ryhmä on järjestänyt audiovisuaalisen kulttuurin näyttelyitä, esityksiä, luentoja ja työpajoja erityisesti Jyväskylän seudulla. Medianomi- opinnäytetyössään Hintsanen pohtii, miten epämuodollinen työryhmä voi toimia onnistuneesti organisaatioiden kentällä ja miten tapahtumia kyetään järjestämään toimimalla hajautetusti, ilman hierarkista rakennetta.

Live Herring
Lisää mediatuottamisen (ylempi AMK) koulutusohjelmasta
Koulutusohjelman kuvaus

Kuva: Happea TTVO:n kattoterassilla menestyksellisen tarkastuksen jälkeen. Keskellä ruusuineen Päivi Hintsanen, hänestä vasemmalla Leena Mäkelä ja oikealla Raija Partanen. Lisäksi muuta juhlayleisöä, etupäässä Päivin opiskelijatovereita.

0 comments: