torstai 21. toukokuuta 2009

Från Åsum till Malmö (Score Nordic Gamessa)Puhun teille nyt rehellisesti Nordic Gamesin ensikertalaisena ja tulette kuulemaan suoran mielipiteeni tästä paljonpuhutusta tapahtumasta. On täällä melkoisen hieno meininki.

Päivä polkaistiin käyntiin tervetuliaisluennolla, joka toimi pehmeänä laskuna tapahtumia seuranneelle Finncon -konkarille. Luennot ovat olleet sisällökkäitä ja keynotet ovat poikineet paljon kysymyksiä yleisöltä. Ympärillämme pyörii jatkuvasti pelialan suuria nimiä, sekä kaltaisiamme alan opiskelijoita, jotka mielellään jäävät rupattelemaan omista tuotoksistaan. Olen päivän aikana törmännyt niin taitaviin taiteilijoihin kuin osaaviin ohjelmoijiin ja kannustavinta kaikessa oli se, että he kaikki ovat samalla lähtöviivalla kanssani.

Illan parasta kontaktien metsästystä odotellessani ehdin vielä kysellä pelikojujen pitäjiltä heidän omista peliprojekteistaan. Huomisen päivän luentosarjoja silmäillessäni vaellan muun messukansan keskuudessa kohti delegaatioillallista, vakuuttuneena siitä, että suurimmat seikkailut odottavat vielä edessäpäin. Malmö kuittaa, katoaa ja käyttää kuolemattomuuskoodia.

Teksti: Mikko Kähäri ja kahdeksan muuta scorelaista reissaajaa

Lue kaikki Score-jutut

0 comments: