tiistai 16. marraskuuta 2010

Lyhytelokuva Perhepotretti Kettupäivillä


'07 vuosikurssin kolmeminuuttisiin lyhytelokuviin lukeutuva Minna Korhosen ohjaama ja Nalle Mielosen käsikirjoittama ja kuvaama Perhepotretti on mahdollisuus nähdä seuraavan kerran 17.-20.11. järjestettävillä Kettupäivät-festivaaleilla Helsingissä.

Kettupäiviä ennen Perhepotretin työryhmä on ollut edustamassa elokuvaa Espanjassa Vicin yliopiston DoubleClick tapahtumassa sekä Norjassa Nordic Youth Film Festivaaleilla. Suomessa Perhepotretti on ollut nähtävillä filkkareiden lisäksi mm. Reikäreuna festivaaleilla.

Perhepotretti on kuvaus piilotetuista ongelmista, jotka hajottavat koko perheen.Tavallinen päivällinen muuttuu painajaiseksi, kun ruoka alkaa reagoimaan perheen isän alkoholinkäyttöön. Elokuva on yhdistelmä normaalia live-action elokuvaa sekä stop-motion animaatiota. Kohtaukset näyttelijöiden kanssa kuvattiin 16 mm filmille ja animaatiot digitaalisesti. Animaatioita oli Walesista asti tekemässä siellä animaatiota opiskeleva Niina Mielonen.

Perhepotretti Kettupäivillä torstaina 18.11.2010 klo 15, oppilasfiktio kilpailusarjassa nimeltä ”perheidyllejä”. Kettupäivät järjestetään kulttuurikompleksi Andorrassa, Helsingissä.

-Nalle Mielonen


Perhepotretti Facebookissa
Perhepotretti aiemmin tässä blogissa
Kettupäivät aiemmin tässä blogissa
|||

0 comments: