lauantai 13. marraskuuta 2010

Raportti Grazista, osa 2



Eilen oli entistäkin lämpimämpää ja aurinkoisempaa, kuin kesäkuinen päivä Tampereella. Puut ovat tosin alastomia. Kaikilla oli varmaan pieniä vaikeuksia mennä sisätilloihin kuuntelemaan puheita. Mutta se oli ehdottomasti vaivan arvoista

Avauspuheen piti festivaalin presidentti Adam Montandon, EUROPRIX voittaja vuodelta 2004. Hän on siirtynyt Plymouthista partnerikorkeakouluumme Odesnsessa, ja on hyvinkin mahdollista, että  näemme hänet TAMKissa keväällä.



Eilisten istuntojen kohokohta oli Space Invaders peli, jota ei pelattu tietokoneilla vaan elävillä ihmisillä. Osanottajat olivat avaruushirviöitä, luoteja, yksi oli varsinainen pelaaja ja yksi pelin ohjauskeskus. Kuvassa Tero Koskela rientää luotina pelastaakseen maapallon vihamielisten valtaajien hyökkäykseltä, Eevi Korhonen oli viimeinen maahantunkija, jonka maan puolustus torjui.



Taukojen aikana median opiskelijoilla oli tilaisuus toteuttaa saamaansa kurssitehtävää. Miska Wilhelmsson (vasemmalla) haastattelemassa zapDialin tekijää, Stefan Wasserbaueria.



Landloftissa oli tuolien sijaan istuimina pahvilaatikoita, joita oli helppo siirrellä tapahtuman vaatimusten mukaan pitkin päivää.

Tänään kaikki EUROPRIX voittajaehdokkaat esittelevät projektinsa, ja illalla juhlitaan voittajia.

Cai Melakoski

Degree Programme in Media
Lue lisää IMP-opiskelijoiden opiskelusta ja vapaa-ajasta (Englanninkielinen artmedia-blogi)
|||

0 comments: