lauantai 6. marraskuuta 2010

Scoren Peli-ilta

Eräänä synkkänä, marraskuisen sateisena iltana eräät määrätietoiset opiskelijat (ja opiskelijanmieliset?) ihmiset vaelsivat tiettyä määränpäätä kohti. He tiesivät, että sateen läpi rämpiminen palkittaisiin pelaamisella, ruoalla, juomalla, ihmisillä sekä HAUSKANPIDOLLA!

TAMK:in ylpeys, pelikerho Score, järjesti jälleen kerran peli-illan klubin jäsenille Demolassa. Tällä kertaa mukaan saatiin myös Kuntokadun kampuksen väkeä, sillä yhteys kahden pelikerhon välillä on vihdoin saatu konkreettisesti luotua. Kuka tietää, millaisia mahdollisuuksia opiskelijoilla on nyt, kun kaksi aktiivista, innostunutta pelikerhoa yhdistää voimansa!

Illan aikana tietysti pelattiin. Mausteeksi soppaan oli heitetty haasteita: saamalla parhaat pisteet pelistä, voitti mahtavan palkinnon: Poképallon! Pelaamisen lomassa saattoi myös keskittyä ihmisten kanssa sosialisoimiseen ja uusien kontaktien luomiseen.

Score myös järjesti jäsenilleen suunnittelukisan, jossa tarkoituksena on luonnostella kerholle oma paita. Ideana on, että Scoresta saadaan sen näköinen, kun sen jäsenet haluavat. Jos et ollut paikalla, kisaan on vielä mahdollisuus osallistua kahden viikon ajan!

Lisää hauskaa on luvassa. Score uhkaa järjestää lisää tapaamisia jäsenilleen säännöllisempään tahtiin. Myös nettisivut aiotaan päivittää lähitulevaisuudessa!

Emma Kiiski
Kirjoittaja opiskelee IMPissä, englanninkielisessä Median koulutusohjelmassa
Degree Programme in Media
Lue lisää IMP-opiskelijoiden opiskelusta ja vapaa-ajasta (Englanninkielinen artmedia-blogi)

0 comments: