perjantai 5. marraskuuta 2010

Elämä käsissä vai omin käsin onneen?

Tänä syksynä TTVO:lla on startannut aivan uusi projekti, jollaista ei ennen ole nähty.  Monikamera-kurssi opiskellaan Suomen Kädentaidot -messulähetyksen puitteissa Stadi-TV:llä.

Työryhmä koostuu ensisijaisesti elotv:n kakkosvuosikurssin opiskelijoista, mutta onpahan mukaan eksynyt muutama vanhemman vuosikurssin mattimyöhäinen sekä innokkaita Proakatemian opiskelijoita. Projektiin sisällytetään tänä vuonna myös opiskelijoiden inserttejä, joista villeimmät kertovat mm. perheestä, joka on omistanut koko elämänsä ja kotinsa huovuttamiselle.

Suomen Kädentaidot -messuilla teemme oikeaa ohjelmaa sen sijaan, että vain harjoittelisimme koululla. Käsillä on projekti, joka opettaa esimerkiksi kuinka toimitaan usean yhteistyökumppanin kanssa. Mukana on siis televisiokanava, messut, sponsorit, lähetysauto ja yli 30 000 messuvierasta, lähetysten tuottaja Teemu "Hemppa" Tervo selittää.

-Tarkoituksena on esitellä nimenomaan messujen luonnetta ja nostaa esille aitoja kädentaitajapersoonia!

Blogiin päivittyy kuulumisia messustudiosta marraskuun ajan ja ajan myötä selviää myös studion virallinen nimi. Työryhmä ei ole tähän mennessä keksinyt mitään vakavasti otettavaa nimeä (allekirjoittaneen huumorintaju ei taivu kuin typeriin lapsellisuuksiin) joten hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

Messut järjestetään Tampereen Messukeskuksessa 19.-21.11.2010. Lähetykset messuilta on nähtävissä DINA-TVssä.
Lisää infoa mm. Tähtiuutisissa

Emmi Nuorgam

|||

0 comments: