tiistai 1. huhtikuuta 2008

TAMK tekee Pixoffia - Filkkaristudio nyt Pixoffissa


Pixoff on 8000 jäsenen nettiyhteisö sekä kotimaisen elokuvan ja animaation julkaisukanava. Pixoffissa julkaistuilla elokuvilla ja animaatioilla on ollut jo yli 1,5 miljoonaa katsojaa. Tämän blogin vasemmassa reunassa on linkkejä valikoimaan netissä julkaistuihin TTVO:n opiskelijatöihin. Monet linkit johtavat nimenomaan Pixoffiin, jossa työt sijaitsevat.

Pixoff perustettiin jo vuonna 2002, kolme vuotta ennen kuin YouTube. Elokuvien lisäksi Pixoff tarjoaa mm. elokuvauutisia ja reportaaseja,keskustelufoorumeita sekä laajan tietopankin, josta löytyy upea valikoima elokuvan harrastajaa kiinnostavaa tietoa.

Pixoffia julkaisee nyttemmin neljän ammattikorkeakoulun, HAMKin, KyAMKin, P-KAMKin ja TAMKin muodostama konsortio. Tarkoituksena on kehittää Pixoffia edelleen. Pixoff.net yhteisö kehittyy kekseliäiden opiskelijoiden voimin, sisältötarjonta laajenee opetusmateriaalien muodossa, ja Pixoff tulee myös tarjoamaan ansaintamahdollisuuksia pineille ja keskisuurille av-yrityksille, joita syntyy mm. ammattikorkeakouluista valmistuvien medianomien myötä.

Blogissamme Tampereen elokuvajuhlien aikaan raportoitu Filkkaristudio nähdään Pixoffissa, ensimmäinen osa julkaistiin eilen.

Pixoff
Filkkaristudio Pixoffissa
Filkkaristudio Filkkaristudio TAMK-TTVO blogissa 1
Filkkaristudio TAMK-TTVO blogissa 2

0 comments: