torstai 10. huhtikuuta 2008

Radiofestivaali 2008 Tampereella 17.-19.4


Radiofestivaali on ääni- ja radioalojen opiskelijoille tarkoitettu kilpailu ja tapahtuma, joka järjestetään jo yhdeksännen kerran.

Festivaalilla kuullaan tämän kevään parhaat radiotyöt kolmessa kilpailusarjassa. Kilpailusarjoina ovat perinteiset kuunnelma- ja dokumenttisarjat sekä tämän vuoden uutuus, yhteistyössä YleX:n kanssa järjestettävä radiojuontajakilpailu.

Kilpailuun valitut työt on julkaistu maanantaina. TAMK/TTVO pääsi mukaan usealla työllä, kuten aiemminkin. Kilpailun dokumenttisarjaan kutsuttiin TTVO:lta Hanna Suutarin On nuori, Ilkka Lahden Wansan häät ja Pauliina Saarmanin Ior Bock. Kuunnelmissa TTVO:ta edustavat Pauliina Saarmanin Muilu, Minttu Törmäsen ja Elias Niemisen Se mikä jää sekä Ilkka Lahden, Veikko Korhosen ja työryhmän Viisas mies. Toivottavasti pokaalia ja kunniakirjaa kannetaan kotiin tänäkin vuonna, kuten tapana on ollut ;-)

Kilpailusarjojen lisäksi festivaalilla kuullaan ammattilaisten pitämiä luentoja. Festivaali järjestetään Tampereen yliopiston Pinni B 1096 -salissa. Ohjelma löytyy festivaalin veppisivuilta.

TTVO:n opiskelijoille kertyy opintopisteitä sekä festivaalin järjestelyistä että siihen osallistumisesta.

Radiofestivaalin tuotantopäällikkö on Anita Hyppönen, TAMKin viestinnän koulutusohjelman mediatuottamisen suuntautumisvaihdon vuosimallia 2007.

Radiofestivaalin julisteen on suunnitellut Nelli Telkkinen, TAMKin viestinnän koulutusohjelman visuaalinen suunnittelija vuosimallia 2007.

Radiofestivaali 2008

0 comments: