keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Haku päättyy 11.4. klo 16:15 - blogi jatkaa


Haku tosissaan päättyy perjantaina klo 16:15. Piste. Jos vielä aiot viimeistellä ennakkotehtävät ja panna postiin huomenna, tai tuoda itse perjantaina, muista vielä lukea ennakkotehtävien toimeksiannot ja ohjeet huolella. Liian moni tarjoaa aivan muuta kuin pyydetään.

Muista, että jos ensimmäinen hakutoive on TAMK saat 5 lisäpistettä. Koulumenestykseen (15 p.) et enään voi vaikuttaa, mutta ennakkotehtävät antavat 20 pistettä, joten tee ne huolella. Jos haet viestinnän koulutusohjelmaan, merkkaa myös suuntautumisvaihtoehto oikein!

Ensi maanantaina alkaa haku mediatuottamisen koulutusohjelmaan, joka antaa ylemmän ammattikorkeakoulun tutkinnon, siitä lisää pian.

Tämän blogin piti alunperin loppua perjantaina, ja jatkua ehkä tammikuussa kun uusi haku lähestyy. Lukijoita ja suitsutusta on kuitenkin tullut niin mukavasti, että blogi jatkaa merkintöjään TTVO:n; TAMKin kuvataiteen ja viestinnän koulutusohjelmien arjesta ja juhlasta.

Blogi myös uudistuu joustavasti, olethan huomannut että tuohon vasempaan reunaan on ilmestynyt uusi palsta, joka sisältää linkkejä TTVO:n opiskelijoiden omiin blogeihin.

Lycka till kaikille hakijoille, ja muille muuten vaan mukavaa kevättä!

1 comments:

Mikael kirjoitti...

Jesh, kiitos tähänastisesta! Kivaa luettavaa ollu kaikkien kiireiden keskellä.

Just hain digipainosta matskut ja kunhan vielä sidonnan askartelen niin lähtee posti kohti Tamperetta. Jesh!