tiistai 4. toukokuuta 2010

Kaipaatko elämääsi tarkoitusta? Hysteria Publishing auttaa!

Kirjan ja ruusun päivänä, tiistaina 4.5., pienkustannuskollektiivi Hysteria Publishing jalkautuu kirjakauppa Bukraan huikeiden, syvällisten ja päättömien Elämäntarkoitusarpajaisten merkeissä! Joka arpa voittaa elämäntarkoituksen! Tule siis osallistumaan, Hysteria on paikalla klo 14-18. Tiskin alta saatetaan myydä myös muutama rakkauskirjetilaus.

Hysteria Publishing on vuonna 2009 perustettu kollektiivi, jonka tarkoituksena on saattaa yleisön ulottuville hieman vinksahtaneita julkaisuja. Tuotteet vaihtelevat romantiikasta murhakertomuksiin, ja perinteisistä painotuotteista kaupallisesti melko kannattamattomiin hysteerisiin elämyksiin. Kaiken takana on kyltymätön halu kertoa maailmalle jotain sellaista, jota muuten ei ehkä olisi saatavilla lainkaan.

Hysteria Publishingin debytoi v. 2009 Ikuisen gallerian joulumyyjäisissä rakkauskirjeentilauspalvelullaan, Secret Love Letter Servicellä, jonka kautta saattoi tilata uniikin, toiveidensa mukaisen rakkauskirjeen joko itselle, mielitietylleen tai vaikka lemmikkisammakolle. Rakkauskirjeen tilauspiste löytyi myös Tamy:n Naiskulttuuripäivien Järjestö- ja pienkustannetorilta pari viikkoa sitten. Hysteria Publishing soluttautuu kesän aikana erilaisiin tapahtumiin ja aikoo tulevaisuudessa julkaista myös kirjallisempia tuotteita.

Seuraa Hysteria Publishingin blogia

0 comments: