tiistai 18. toukokuuta 2010

Festarit valtaavat TAMKin kampusalueen heinäkuussa

Tampereen ammattikorkeakoulun kampusalueella järjestetään heinäkuun 24. päivä uusi, yksipäiväinen kaupunkifestivaali Bubiklubi goes festival eli BGF. Festivaalien pääesiintyjinä nähdään mm. keikkatauolta kesällä palaava Scandinavian Music Group sekä Fintelligens.

”Halusimme järjestää kohtuuhintaiset festarit, joille ovat tervetulleita kaikki hyvästä musiikista ja loistavasta meiningistä kiinnostuneet ihmiset.” kertoo tapahtuman projektipäällikkö Priit Nukka. ”Festareita tehdään pääosin talkootyönä ja kesätöitä vaille jääneet opiskelijat on rekrytty mukaan tapahtuman järjestelyihin. Lopputuloksena saadaan siis muutakin kuin vain hyvät bileet.” Nukka iloitsee.

BGF on suurin opiskelijavetoinen tapahtuma, jota TAMKin kampusalueella on koskaan järjestetty. Sijainti Tampereen keskustan tuntumassa Kaupin urheilupuiston vieressä on loistava festareille ja festarikansaa viihdytetäänkin kahden lavan voimin. Myös Tampereen omat pojat IDIOMATIC ja Petri Nygård on kiinnitetty festareille.

”Nämä on sellaiset bileet, joista ei vaan voi olla pois. Ensi kesänä juhlitaan uudelleen, joten kannattaa ehdottomasti tulla mestoille. Auringonpaistekin on jo laitettu tilaukseen!” Nukka vakuuttaa.

Artistikattaus kokonaisuudessaan ja muut lisätiedot osoitteesta http://bubiklubi.fi/bgf

Teksti: Emmi Nuorgam
Kirjoittaja on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TAMKOn varapuheejohtaja ja koulutuspoliittinen vastaava

0 comments: