tiistai 13. syyskuuta 2011

TTVO Tursajaisissa!


Tarinalaiset valmiina taiteilijarastillaan.

Keskiviikkona 7. syyskuuta Tamkin uudet oppilaat tulivat virallisesti osaksi oppilaitostaan Tursaskasteessa. Kuntokadun pääkampukselta puoliltapäivin alkanut kulkue pysähtyi Keskustorille, mistä Tursasvalan jälkeen värikäs joukko marssi Tursajaispaikalle kisailemaan mitä mielikuvituksellisimmilla rasteilla.

Tarinan tuomaristo kuuntelee taiteilijan selityksiä.

Tänä vuonna Finlaysonin kampus oli myös mukana rastitoiminnassa. Tarina (http://www.tarina.ttvo.fi) järjesti opiskelijoiden tiimityöskentelyä ja taiteellisuutta koettelevan piirustustehtävän, minkä lisäksi joukkueen pistetiliä sai kartuttaa lahjomalla rastin tuomareita. Lahjontakeinoihin kuului hierontaa, aineellisia lahjuksia sekä lauluesityksiä. Mukana oli myös kolmikerroksinen ihmispyramidi.

Öh...vain vettä, leipää ja sirkushuveja
oli tuomareille tarjolla. Oli juu.

Nihkeänviileästä säästä huolimatta tunnelma oli lämmin, kilpailujoukkueet olivat panostaneet pukeutumiseensa ja mieliala oli railakas ilmeisesti niin rastinpitäjillä kuin kävijöilläkin. Tursajaisten viralliset jatkobileet olivat täpötäydessä Fat Ladyssa, missä tanssimisen lomassa julistettiin kilpailun voittajajoukkue. 


Mitä useampi huutaa ohjeita, sen parempi.

Teksti: Tia Tuovinen. Kuvat: Jonna Rautala.

0 comments: