maanantai 5. syyskuuta 2011

Tiina Lehikoisen REx REaction avaa Ikuisen Gallerian syyskauden

Ikuinen Galleria 5.-15.9. Tiina Lehikoinen: REx REaction

Ikuisessa Galleriassa vietetään syksyn ensimmäisiä avajaisia tänään maanantaina 5.9. klo 16, kun Tiina Lehikoisen näyttely REx REaction avautuu. Tervetuloa vierailulle!

REx REaction on kaikkien kömpelöiden supersankareiden kaveri. Hänen maailmansa on rujon leikkisä luolake, jonka käytävissä hoviaan pitävät atavistiset pääjalkaiset.

Tiina Lehikoinen (s.1982) on runoilija ja Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataideopiskelija. Häntä kiinnostavat olemisen absurdit nyrjähdykset sekä animaalinen magnetismi. RE RE -näyttely sisältää luonnoksia, kollaaseja ja videoteoksia.

---------

Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 3 toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataiteen, elokuvan ja television sekä median koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

Ikuinen Galleria 5.-15.9. 
Tiina Lehikoinen: REx REaction.
Avoinna ma-pe 12-16, Finlaysoninkuja 3, Tampere

0 comments: