tiistai 27. syyskuuta 2011

15. MindTrek konferenssi ja kilpailut tällä viikolla


Carrotia-pelin kuvitus on TTVO:n Vilma Pekolan taidonnäyte


Pohjoismaiden tärkein digitaalisen median konferenssi, MindTrek, järjestetään 28.-30.9. hotelli Rosendahlissa Tampereella. Tampereen multimediafestivaalina vuonna 1997 alkanut tapahtuma on alansa ja maailman suurin ja pitkäikäisin yhtäjaksoisesti järjestetty tapahtuma. TAMK kuuluu MindTrekin perustajiin ja kantaviin voimiin. Noin 70 tamkilaista myös osallistuu konferenssiin.

MindTrek konferenssi käynnistyy keskiviikkona MindTrekin akateemisella konferenssilla ja partneritapahtumilla, varsinainen konferenssi on torstaina ja perjantaina.

Keskiviikkona järjestetään Finlaysonin Uudella tehtaalla myös pääsymaksuton Ubimedia-työpaja (klo 13-16), jossa kansainvälisen Nokia Ubimedia MindTrek Awardin  voittajaehdokkaat esittelevät projektejaan.

TAMKin Finlaysonin kampuksella on otettu MindTrekiin jo varaslähtö, konferenssiin osallistuvista kansainvälisistä vieraista mediataitelija Chiara Boeri esitteli töitään eilen, ja professorit Cesare Massarenti ja Richard Vickers pitävät työpajat tänään.

TAMK vahvasti mukana MindTrek-kilpailuissa 

TAMKin alumnit ja opiskelijat ovat menestyneet erinomaisesti MindTrek-kilpailuissa. MindTrek LaunchPad on start-up yrityksille suunnattu palkinto, jossa pääpalkintona on 20 000€. Kuudesta voittajayrityksestä kaksi on saanut alkunsa Demolassa, Ovelin ja Zonear, molemmissa on mukana TAMKin kasvatteja.

MindTrek Indie Games -kilpailun voittajaehdokkaita on asetettu viisi. Carrotia-pelin koko tiimi on TAMKin entisiä ja nykyisiä viestinnän ja tietotekniikan opiskelijoita.

MindTrek-kilpailujen voittajat julkistetaan ja palkinnot jaetaan MindTrek-konferenssissa.

MindTrek

0 comments: