torstai 8. syyskuuta 2011

Reikäreunan avajaiset tänään!

Sudenveistäjä -elokuvan pääroolissa Sulona,
erakkomaisena taiteilijana, on Kai Lehtinen.

Reikäreuna -elokuvafestivaalin avajaisia vietetään tänään torstaina klo 18 Oriveden Taiston salissa. Avajaisten ohjelmistossa viime vuoden voittajaelokuvat, lyhytelokuva Vielä tämän hetken (ohj. Zagros Manushar) ja animaatio Katiska (Joni Männistö, Janne Kukkonen ja Mikko Korhonen) sekä TAMKin opiskelijan Aino Sunin lopputyöelokuva Sudenveistäjä. Illan ohjelma jatkuu Tampereen elokuvajuhlien parhaat -näytöksellä ja huipentuu Avajaisiltamiin, joissa esiintyy Minor League Heroes.

Sudenveistäjän lisäksi koko Reikäreunan runsaassa ja monipuolisessa ohjelmistossa on yhteensä ainakin 19 entisen tai nykyisen TTVOlaisen elokuvaa. Myös festivaalin organisaatiossa on vahva edustus - Festivaalituottaja Tuomas Korolainen valmistui viime vuonna visuaalisesta suunnittelusta ja ohjelmatuottaja Jani Ilomäki opiskelee kolmatta vuottaan elokuvan ja television koulutusohjelmassa.

Reikäreunan päävieraana on tänä vuonna ohjaaja Matti Ijäs, jonka tuotannosta nähdään elokuvat Aita, Katsastus sekä Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa.
-----------
Reikäreuna -elokuvafestivaali
Reikäreuna Facebookissa

0 comments: