tiistai 27. syyskuuta 2011

Tampere as WE see it 19.9. Finlaysonilla


Finlaysonin kampuksen viides kerros täyttyi,
kun Median ja Tikon opiskelijat tapasivat.

Ensimmäisen vuoden opiskelijat englanninkielisestä Median koulutusohjelmasta (Degree Programme in Media) ja Tietojenkäsittelyopin koulutusohjelmasta kohtasivat Finlaysonin kampuksella maanantaina 19.9.. 

Median opiskelija Noora Honkaniemi kirjoittaa:

19.9. 
Viikko sitten saimme Sohvi Sirkesalolta sähköpostin, jossa hän kertoi Tampere as we see it –tapahtumasta. Ideana oli tutustua TIKO-opiskelijoihin ja viettää heidän kanssa melkein koko maanantai-päivä. Meidät jaettiin 10 hengen ryhmiin ja tarkoitus oli keksiä kolme kuvailevaa sanaa teemalle (Tampere as we see it) ja ottaa kuvia Tampereesta.
Maanantai Finlayson-kampuksella alkoi (ja loppui) upeasti! Vietimme koko aamun jutellen ja tutustuen toisiin oppilaisiin. Noin puolen päivän aikoihin olimme valmiita toimintaan! Tarkoitus oli tehdä kuvistamme kollaasi, mutta tulostushetkellä tulostin ei enää toiminutkaan. Yhteensä kymmenestä kollaasista tulikin vain yksi onnistunut.
Ryhmä "Little Bunnies" ehti saada kollaasinsa valmiiksi. 

Limujen ja leivonnaisten jälkeen osa oppilaista suuntasi Mallashoviin tutustumaan vähän paremmin. Ilta oli erittäin menestynyt ja odotamme innolla taas uutta yhteistyöprojektia.

Teksti: Noora Honkaniemi
Kuvat: Rami Lehtinen

0 comments: