perjantai 2. syyskuuta 2011

11IMP: Varmasti turvassaAlicia Fernandez Franco taistelemassa tulta ja pelkojaan vastaan

On yleisesti tiedossa, että palavaa öljyä ei saisi sammuttaa vedellä, mutta onko kukaan nähnyt miksi? Ensimmäisen vuoden median opiskelijät näkivät.


Elokuun 26. päivänä osallistuimme muiden uusien Finlaysonin kampuksen opiskelijoiden kanssa neljään ryhmätehtävään/luentoon/seminaariin, jotka käsittelivät koulun ja sen välineistön turvallisuutta sekä tietenkin myös omaamme.


Lucas Kallenbach kokoamassa lamppua

Aloitimme päivän ensiavulla. Vaikkakin jotkut voivat pahoin katsoessaan Punaisen ristin videota, luokkakaverin käden sitominen ja hänen asettamisensa kylkiasentoon sai meidät rentoutumaan ja auttoi oppimaan uutta.


Sähköturvallisuuden luennolla opimme kuinka sähkölaitteet tulee oikeaoppisesti kytkeä. Jos huoneesta menee sähköt, tiedoksi – 11IMP-opiskelijoita ei ole syyttäminen. Tiedämme myös kuinka lamppu kootaan asianmukaisesti ja kuinka johdot laitetaan oikein.

Palosammutin on Laura Räsäsen uusi ystävä

Lopulta pääsimme päivän hauskimpaan osuuteen. Kaikki ovat kuullet, mitä tulee tehdä tulipalon sattuessa, mutta IMPit pääsivät harjoittelemaan sitä. Taistelimme pelkojamme ja tulta vastaan.


Joten jos joskus tarvitset auttavaa kättä hätätilanteessa tai jokapäiväisessä elämässä, tarvitset juurikin meitä – uusia median opiskelijoita.


Kuvat ja teksti: Emilija Veselova
Käännös: Heli Härkönen
Tekijät opiskelevat englanninkielisessä median koulutusohjelmassamme
|||
Degree Programme in Media
Lue lisää IMP/Media-opiskelijoista
|||

0 comments: