perjantai 14. tammikuuta 2011

Terveisiä Mittweidasta!

Mittweidassa on kaksi ensiluokkaisesti varustettua kuvastudiota. Tässä uudempi

Vierailin Mittweidan ammattikorkeakoulussa. Mittweida on Tampereen ystävyyskaupunki Chemnizin kyljessä, Leipzigin ja Dresdenin välissä.

Mittweidassa on 4000 opiskelijaa, joista 500 opiskelee mediaa. Puolet erikoistuu mediatekniikkaan ja puolet mediasisältöjen tuottamiseen.

TTVO ja Mittweidan median osasto ovat olleet partnereita jo vuodesta 2003. Opettaja- ja opiskelijavaihdon lisäksi olemme tehneet yhteistyötä EUROPRIX-verkostossa ja joulukuussa käynnistyi yhteinen EU-hanke, European Virtual Academy.

Hyvin merkittävä yhteistyön muoto on Swan Lake Award, Mittweidan median opiskelijoiden vuodesta 2004 lähtien järjetämä animaatio- ja videokilpailu ja -festivaali.

Median opiskelijat hoitavat kaikki Swan Lake kilpailun ja festivaalin järjestelyt.
Erinomaisesti hoitavatkin!

Gretan animaatio palkittiin

Swan Lake Festivaali järjestettiin tällä viikolla, ja palkintojenjako oli vuorossa keskiviikkona. Tällä kertaa ei TTVOlaista ollut palkittujen joukossa, mutta oli kuitenkin. Greta Stanciauskaite voitti kolmannen palkinnon animaatiokilpailussa. Greta opiskelee liettualaisessa partnerikorkeakoulussamme Vilnius College of Technologies and Design, ja oli meillä opiskelijavaihdossa syksyllä kilpailutyötä tehdessään. Onneksi olkoon, Greta!

Cai Melakoski


|||
Swan Lake: Moving Image & Music Award
Aikaisemmat jutut Swan Lake Awardista

Mittweida UAS
|||

0 comments: