perjantai 28. tammikuuta 2011

Kuka on kukkahattutäti?


Kukkahattutäti on muodostunut niin mainioksi termiksi maahanmuuttokriittisten keskusteluissa, että siitä täytyy ottaa kaikki ilo irti. Ennen tiukkapipoinen moraalinvartija kipitti kokouksiinsa muhkeassa kukkahatussaan ja tiesi, miten muiden kuului elää. Nykyään maahanmuuttokriitikko tietää, kuinka muiden kuuluu elää, ja kertoo sen internetissä nimimerkin takaa. Näissä keskusteluissa kukkahatun saa päähänsä henkilö, joka kannattaa ihmisten välistä tasa-arvoa, kyseenalaistaa rasistiset tunnekuohut ja tekee valintoja ympäristön puolesta.

Me ainakin julkeasti kannatamme ihmisten välistä tasa-arvoa, sekä muita kukkahattutädeille tyypillisiä arvoja, ja etsimme kaltaisiamme. Rasismia perustellaan sananvapaudella ja kasvojen antaminen rasismille on jopa trendikästä. Meidän mielestämme kukkahatut ovat trendikkäitä ja sopivat kaikille niille, jotka eivät hyväksy rasismia. Kaappaamme siis termin.

Avasimme yhteisötaiteellisen valokuvagallerian osoitteeseen www.kukkahattutati.com . Osallistua voit lähettämällä oman kukkahattukuvasi osoitteeseen kukkahattutati.com[ät]gmail.com.

Iloisin terveisin,

Ninni Luhtasaari ja Jaana Ristola taiteen koulutusohjelmasta
|||

0 comments: