sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Ikuinen Galleria esittää: Tahra & Ylhäisi - Työhuone


Ikuinen Galleria
Tahra & Ylhäisi: Työhuone
31.1.-4.2.2011

Avoinna ma-pe 12-16
Finlaysoninkuja 3 Tampere


Tea Tahra

Heitän käteni ilmaan elämän edessä. Mielestäni on yhtä järjetöntä ajaa koko ikänsä autolauttaa, kuin maalata taulu viikon jokaisena torstaina. Tekemisen nautinto painakoon vähintään yhtä paljon kuin taidepuhe. Sentään maalatessa käteni ja ajatukseni juoksevat kilpaa.

Elina Ylhäisi


Mun entinen kämppis Tiina muutti taannoin Suokkiin. Muuton jälkeen puhuin Tiinan kanssa puhelimessa. Tiina kertoi että, sen uus kämppis, Tea tekee vähän samanlaisia juttuja kun mä. Myöhemmin Tea päätyi samoihin pääsykokeisiin kuin mä. Siellä näin kun se teki jotain värikästä möhkälettä yhdessä tehtävässä. Se oli musta hieno. Päästiin samaan kouluun. Samoja piirteitä sisältävien tekeleiden lisäksi huomattiin, että meidän molempien suuri innoittaja on tekemisen riemu.
Ja nyt meillä on yhteinen näyttely, katsotaan mitä tapahtuu!
|||
Ikuinen Galleria
Ikuinen Galleria (Facebookissa)
Ikuisen Gallerian aikaisemmat näyttelyt (TTVO blogi)
|||
Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 3. toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

0 comments: