sunnuntai 24. tammikuuta 2010

TTVOn enkkublogi tärkeimpien taideblogien listalle Yhdysvalloissa


Tämän blogin englanninkielinen sisarblogi TAMK School of Art and Media on päässyt Online Collegen blogin "100 Great Blogs for Art Students & Enthusiasts" -listalle. Nimitys oli iloinen, mutta ei kovin suuri yllätys, blogin lukijoista 15% on Yhdysvalloissa.

Suuri osa enkkublogimme jutuista on samoja kuin tässä blogissa, mutta erojakin on: ArtMedia-blogi raportoi tarkemmin TTVOn kansainvälisestä toiminnasta ja englanninkielisen median koulutusohjelmamme opiskelijoiden elämästä kuin tämä suomenkielinen blogi. Tässä blogissa puolestaan kerrotaan enemmän suomenkielisten koulutusohjelmien opiskelijoiden elokuvista ja taidenäyttelyistä. (Kaikki jutut julkaistaisiin mieluusti kummassakin blogissa, mutta puhtia kaikkien juttujen kääntämiseen suuntaan tai toiseen ei riitä ainakaan toistaiseksi.)

Online Collegen "100 loistavaa blogia taideopiskelijoille ja -intoilijoille" -listalla on eri kategorioita kuten "taidehistoria ja museot", "taiteilijoiden blogit" ja "taideuutiset". School of Art and Media -blogi on yksi seitsemästä blogista otsikon "taidekoulutus" alla.

TAMK School of Art and Media -blogi
100 Great Blogs for Art Students & Enthusiasts
Online College

HUOM: Englanninkielisten koulutusohjelmien yhteishaku on käynnissä 13.2. saakka. Jos mielit TTVOlle opiskelemaan visuaalista tai vuorovaikutteisuuden suunnittelua, täytä hakemus ja tee ennakkotehtävät. Lisätietoja Degree Programme in Mediasta ja hausta:
Degree Programme in Media

0 comments: