lauantai 30. tammikuuta 2010

Leena Mäkelä väitteli tohtoriksi


Verkkokurssi opetuksen ja oppimisen kompleksisena toimintatilana
Väitöspäivä: 2010-01-28 Julkaisuvuosi: 2010
Kustantaja: Tampere University Press

Sarja: Acta Universitatis Tamperensis; 1490

ISBN: 978-951-44-7946-5

Verkkojulkaisusarja: Acta Electronica Universitatis Tamperensis; 925

Sähköinen ISBN: 978-951-44-7947-2

URN: urn:isbn:978-951-44-7947-2


Leena Mäkelän väitöskirja "Verkkokurssi opetuksen ja oppimisen kompleksisena toimintatilana" tarkastettiin torstaina Tampereen yliopistossa.

Leena on yliopettaja Tampereen ammattikorkeakoulussa ja kolmen koulutusohjelman koulutuspäällikkö TTVO:lla: viestinnän koulutusohjelman, elokuvan ja television koulutusohjelman sekä mediatuottamisen (ylempi AMK) koulutusohjelman.

Leena on työskennellyt TTVOlla vuodesta 1996, sitä ennen hän hankki työkokemuksen niin lehdistön, television kuin uusmediankin parissa. Hän on ollut keskeinen tekijä TAMKin verkko-opetuksen kehittämisestä alusta alkaen.

Väitöskirja osoittaa että verkko-opetuksessa yhdistyy perinteinen opetus uuden teknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin. Verkko-opetukseen ei siirrytä kertarysäyksellä kuten vuosituhannen vaihteessa uumoiltiin, vaan pikkuhiljaa koulutuksen evoluutioprosessissa, jossa itse verkko-opetuskin muuttuu. Väitöskirja kuvaa monipuolisesti ja kriittisesti verkko-opetuksen kehitystä ja mahdollisuuksia.

Väitöskirjan voi ladata tai tilata Tampereen yliopiston sivuilta

Blogi yhtyy Leena Mäkelän onnittelijoihin!

Kuva: vasemmalla professori, vastaväittäjä Sanna Järvelä (Oulun yliopisto) ja keskellä kustos, professori Eero Ropo (Tampereen yliopisto) julistamassa väitöstilaisuutta alkavaksi, Leena Mäkelä oikealla.

0 comments: