torstai 28. tammikuuta 2010

Leffamoguli: TTVO:lla tuotetaan nykyään myös podcastia


Leffamoguli on uusi suomalainen podcast, joka käsittelee elokuvia. Tämän lisäksi Leffamoguli on myös paras, hienoin, mahtavin podcast koskaan ikinä missään.

Podcastin takana hääräävä työryhmä kuuntelee itse aktiivisesti niin suomalaisia kuin ulkomaalaisiakin podcasteja ja huomasi, että omaa korvaa miellyttäviä elokuva-aiheisia podcasteja ei tästä maasta löydy. Siispä työryhmä halusi itse koittaa täyttää tämän raon suomalaisessa podcast-tarjonnassa. Podcastin vetäjät Toni Anttila, Joonas Yliruusi ja Ari Huuskonen ovat viestinnän koulutusohjelman toisen vuosikurssin opiskelijoita

Tarkoitus on tehdä nimenomaan viihdyttävää kuunneltavaa, joten lähetykset koostuvat lähinnä kolmen juontajan laukomista totuuksista. Jos joku vahingossa informoituu kuulemastaan, on tämä pelkkää plussaa. Leffamoguli-podcastiä nauhoitetaan hyvin pitkälti DIY-meiningillä, muutamalla hassulla mikillä, suht ahtaassa makuuhuoneessa vanhalla PC:llä. Teknisesti emme ole huippuluokkaa, mutta läpän heitto on (semi)laadukasta.

Teksti: Ari Huuskonen

Leffamoguli
Leffamoguli Facebookissa

2 comments:

Robert Niva (tuottaja/ sisältösuunnittelu) kirjoitti...

Laittakaa artikkelin loppuun myös linkki teidän Facebookin Fanpageenne!!

Toni Anttila kirjoitti...

http://www.facebook.com/pages/Leffamoguli-podcast/66078098370