sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Neljäs MA in Screenwriting hakuun huhtikuussa


MA in Screenwriting koulutusohjelman ohjausryhmä kokoontui TTVOlla loppuviikosta. Elokuvakäsikirjoittamisen maisteriohjelman järjestävät TAMK ja Salfordin yliopiston School of Media, Music & Performance.

Ohjelman neljännen toteutuksen haku on huhtikuussa ja opiskelu alkaa Tampereella syyskuussa. Kevätlukukausi 2011 opiskellaan Manchesterissä.

Yhteistyömme Salford School of Media, Music & Performancen kanssa on jatkunut jo 15 vuotta. Se pitää sisällään opettaja- ja opiskelijavaihdon, yhteisiä projekteja ja MA in Screenwriting ohjelman. Yksi yhteistyön hedelmä on lyhytelokuva the Electrician, jonka käsikirjoitus on valmistunut MA in Screenwriting ohjelmassa.

Viime keväänä valmistunut The Electrician jo kutsuttu lukuisille elokuvajuhlille eri puolilla maailmaa, ja palkittu Saksassa, Venäjällä, Kiinassa, Italiassa ja Suomessa.

Lue lisää MA in Screenwriting ohjelmasta
Lue lisää The Electrician elokuvasta

MA in Screenwriting Salfordin yliopiston sivuilla

MA in Screenwriting TAMKin sivuilla

Kuvassa vasemmalta oikealle ohjausryhmän jäsenet: Tommi Tuominen (MA in Screenwriting opiskelijaedustaja), Colin Muir (MA in Screenwriting koulutuspäällikkö, Salford), Ari Koivumäki (MA in Screenwriting vetäjä ja yliopettaja, TAMK), Arto Koskinen (MA in Screenwriting opettaja, TAMK) ja John Sweeney (hallintojohtaja, Salford International Media Centre)

0 comments: