perjantai 1. tammikuuta 2010

2010 yhteishaun kampanja vauhtiin - TTVO tarjoaa 95 opiskelupaikkaa


Tampereen katukuvaan on ilmestynyt yhdistyneen Tampereen ammattikorkeakoulun julisteita, jotka muistuttavat kevään 2010 yhteishauista. Ensimmäinen yhteishaku, ammattikorkeakoulujen vieraskielisten koulutusohjelmien haku alkaa jo 11.1. Tässä haussa on mukana Degree Programme in Media, joka jatkaa TTVOn viestinnän koulutusohjelman visuaalisen suunnittelun ja vuorovaikutteisuuden suunnittelun opetusta.

Media Programme antaa valmiudet kehittyä verkkopalvelujen, pelien, mobiilimedian, multimedian, cross median ja vuorovaikutteisten installaatioiden visuaalisuuden ja/tai vuorovaikutteisuuden suunnittelijaksi.

Media Programme
TTVO:n englanninkielinen blogi kertoo enemmän opiskelusta Media Programmessa
TAMKin englanninkieliset hakusivut

Elokuvan ja television sekä kuvataiteen koulutusohjelmat osallistuvat 1.3. alkavaan yhteishakuun. TAMK ja PIRAMK ovat tästä päivästä lähtien uusi, yhdistynyt TAMK, ja yhdistymisen seurauksena TAMKissa on kaksi uutta kulttuurialan koulutusohjelmaa, viestinnän koulutusohjelma Virroilla ja musiikin koulutusohjelma Tampereella.

TAMKin suomenkieliset hakusivut


Muista ennakkotehtävät


TTVOn koulutusohjelmiin hakemiseksi ei riitä yhteishakulomakkeen täyttäminen ja todistusten lähettäminen. Median, elotv:n ja kuvataiteen valintakokeisiin pääsevät ainoastaan hakijat, jotka lähettävät ajoissa erinomaiset ennakkotehtävät. Median ennakkotehtävät on jo julkaistu ohjelman kotisivuilla, elotv:n ja kuvataiteen ennakkotehtävät julkaistaan tammikuun kuluessa.

Media Programmeen ja kuvataiteen koulutusohjelmaan otetaan 20 uutta opsikelijaa kumpaankin, elokuvan ja television koulutusohjelmassa on tarjolla 55 uutta opiskelupaikkaa.

Yhteishaku 2010 aikataulut ja linkit löydät tuosta vasemmalta (Hakukalenteri 2010)

Kuva: Oivaltamisen iloa -juliste näkyy Tampereen katukuvassa. Taustalla TTVOn sisäänkäynti Finlaysonilla.


0 comments: