keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Yhteishaku 2010: ensimmäiset ennakkotehtävät saatavilla


Kevään 2010 yhteishaku ammattikorkeakouluihin toteutuu kahdessa vaiheessa. Vieraskielisten koulutusohjelmien yhteishaku on 11.1. - 12.2. ja kotimaisilla kielillä opetettavien koulutusohjelmien yhteishaku 1.3.-16.4.

TAMK/TTVOlla on yksi englanninkielinen koulutusohjelma, Degree Programme in Media. Se syntyi tänä vuonna, kun viestinnän koulutusohjelmaan ei enää otettu uusia opiskelijoita vaan sisäänotto tapahtui elokuvan ja television koulutusohjelmaan ja Media Programmeen.

Media Programmessa opiskellaan visuaalista suunnittelua, vuorovaikutteisuuden suunnittelua, pelien, verkkopalvelujen ja sensellaisten tuottamista.

Opetus tapahtuu englanniksi. Tällä hetkellä opiskelijoita on Kiinasta, Iranista, Etelä-Afrikasta, Perusta, Kreikasta, Serbiasta, Britanniasta ja enin osa Suomesta.

Media Programmen hakijoille ei riitä, että he täyttävät hakulomakkeen ja lähettävät todistuksen. Lisäksi on laadittava kolmiosainen ennakkotehtävä ja lähetettävä se määräaikaan mennessä TTVO:lle Finlaysonille.

Ennakkotehtävä pisteytetään, ja 60 parhaan ennakkotehtävän tehnyttä hakuvaatimukset täyttävää hakijaa kutsutaan valintakokeeseen 13.-14.4. Media Programmessa opintonsa aloittaa elokuun puolivälissä 20 hakijaa. Ennakkotehtävän löytää allaolevan linkin takaa.

Media Programme tunnetaan myös nimellä IMP (Interactive/International Media Programme)

Kuvataiteen koulutusohjelman sekä elokuvan ja television koulutusohjelman ennakkotehtävät julkaistaan tammikuussa.

Lisätietoja:
Media Programmen verkkosivut
Englanninkielinen Artmedia blogi
TAMKin hakusivut

Median ennakkotehtävä

Kuva: Nykyisten Median opiskelijoiden harrastuksia ja ammatillisia tavoitteita visualisoiva tägipilvi. (Design by Wordle.net)

0 comments: