sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Lisää valon voimat näyttelyn teoksia

Valon Voimat kutsui taiteilijoita ja taitelijaryhmiä 15 kerran työskentelemään kaupunkitilassa sekä erilaisissa puolijulkisissa tiloissa. Teokset ja tapahtuma sijoittuivat Punavuoren ja Helsingin keskustan alueelle.
Viime lauantaina ja keskiviikkona esittelimme näyttelyssä esillä olleita TAMKin kuvataiteen koulutusohjelman opiskelijoiden teoksia.

Tässä tulee kaksi lisää.

Vihje: kun klikkaat blogin kuvia, saat suuremmat versiotPetra Lukkari: Oleilua Aleksis Kiven patsaalla ja patsaan kanssa
Patsaille laitetaan vappuna ylioppilaslakki ja syntymäpäivinä niitä muistetaan kukkaseppelein. Kuolleiden muistamisen sijaan, olisi kiva muistaa eläviä - se, että patsaissa kuvatut ovat olleet eläviä kerran. Väinämöisen nahkatossu on niin suuri, että sen päällä voi melkein istua ja heilutella jalkojaan korkealla ilmassa. Aleksis Kiven valtavalla polvella tuntee itsensä pieneksi jälleen. Oleilen patsailla ja patsaiden kanssa, sillä niillä on varmasti tosi tylsää siellä ulkona yksinään.

Essi Laurila: Valontuoja
Syksyn iltojen pimetessä kaupunki muuttuu mustaksi ja ihmiset katoavat kaduilta. Fredrikintorille on kuitenkin ilmestynyt hahmo, jonka oma sisäinen energia kuultaa läpi kaikille tarkkaavaisille ohikulkijoille. Hahmon seitsemän eriväristä energiapistettä eli chakraa muistuttaa meitä lämmöstä ja valosta, jonka voimme löytää toisistamme ja itsestämme syksyn synkkyydenkin keskellä.

Valon voimat

Lue kaikki (myös viimevuotiset) jutut Valon voimat näyttelystä tässä blogissa

0 comments: